Sorunlu Genç Rolleri Hep Bana Teklif Ediliyor - Son Dakika
Magazin

Sorunlu Genç Rolleri Hep Bana Teklif Ediliyor

Sorunlu Genç Rolleri Hep Bana Teklif Ediliyor

ATV'nin salı akşamlarına damga vuran dizisi 'Kaçak'ta bir mafya babasının oğlunu canlandıran Burak Deniz: Daha önce rol aldığım dizide de benzer bir karakteri....

17.12.2013 06:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

'Sultan' ve 'Kolej Günlüğü' dizilerinde canlandırdığı küçük rollerle oyunculuk hayatına başlayan Burak Deniz, 'Kaçak' dizisinde mafya babasının oğlu 'Burak' karakterini canlandırıyor. Sürekli babasıyla çatışan bir karakteri oynayan Deniz, 'Kaçak' dizisinin kendisi için bir okul olduğunu söylüyor...

'Kaçak' dizisinin güçlü kadrosuna dahil olmak size ne hissettirdi?

Bu, benim en fazla ön plana çıkan işim oldu. Oyunculuğumu gösterebileceğim bir karakteri canlandırıyorum. Ayrıca bu ekiple çalışmak da benim için çok önemli. Oyunculuk eğitimim olmadığı için her set benim için bir okul ve 'Kaçak' dizisinde de en iyi hocalara sahibim.

ROLÜMÜ SEVİYORUM

Alaylı olmanın zorluğunu yaşadınız mı?

Konservatuvara gitmek istemedim çünkü orada verilen eğitimin daha teknik olduğunu düşünüyorum. Bu sebeple sanat tarihi okumayı tercih ettim.

Peki canlandırdığınız 'Burak' sizce nasıl bir karakter?

Aslında çok iyi bir çocuk. Oyuncu olmak istiyor ve babası buna izin vermiyor. Onu tartaklayarak sahneden indiriyor. 'Burak' bu yüzden farklı bir yöne gidiyor. Hata yapmayayım derken, daha çok hata yapıyor. Kendi seçimlerini kendisi yapamıyor. Öfkesine hakim olamıyor ama genel olarak 'Burak'ı seviyorum ben.

Canlandırdığınız karakterin sizin adınızı taşıması tesadüf mü?

Herkes de bunu soruyor. Evet, tesadüf.

'Burak'ın hikayesi sizi etkiliyor mu?

'Kolej Günlüğü'nde de babasından haberi olmayan bir çocuğu canlandırmıştım. Şansıma sorunlu genç rolleri hep bana teklif ediliyor. Aslında benim de benzer bir hikayem var. Annemle babam, ben küçükken ayrılmışlar. Bu nedenle babamla çok geç tanıştım. Aynı şeyleri yaşadığım için onun durumunu anlayabiliyorum. 'Burak'ın yaşadıkları beni etkilemiyor. Üzerinde düşünmüyorum. Rolümü oynayıp çıkıyorum ama yaşadıkları tabii ki can sıkıcı şeyler...

'KAÇAK'IN SETİ BANA OKUL GİBİ GELDİ

Kamera arkasında neler yaşıyorsunuz?

Mustafa Avkıran ve Gürkan Uygun bana çok yardımcı oluyor. Nasıl oynamam gerektiğini söylüyorlar. Benim için 'Kaçak' dizisi bir okul gibi oldu.

Özellikle takip ettiğiniz oyuncular var mı?

Türkiye'de özellikle peşine düştüğüm ve takip ettiğim bir oyuncu yok. Yurt dışından ciddi bir Christian Bale hayranıyım. Onun bütün projelerini takip ediyorum. Ama beni benzettikleri çok fazla oyuncu var. Ben bir kendime benzeyemedim zaten. Charles Bartholomew ve Robert Pattison'a çok benzetiyorlar.

Çevrenizden nasıl tepkiler geliyor?

Gürkan Uygun'un fotoğraflarını isteyip "Beni de sete götür" diyenler çok fazla.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Sorunlu Genç Rolleri Hep Bana Teklif Ediliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement