Sosyal medya fenomeni Mika Raun'dan şaşırtan itiraf: Ayda 50 bin harcıyorum - Son Dakika
Magazin

Sosyal medya fenomeni Mika Raun'dan şaşırtan itiraf: Ayda 50 bin harcıyorum

TikTok'ta çektiği videolarla tanınan Mika Raun, Armağan Çağlayan'ın sunduğu programa konuk oldu. Armağan Çağlayan'ın "ayda yaklaşık ne kadar harcıyorsunuz? "sorusuna, Mika Raun, "Ayda 50 bin harcıyorum, en gereksiz harcamam kesinlikle alışveriş" dedi.

11.04.2022 10:21  Güncelleme: 10:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tüm yüzüne estetik yaptırdığını söyleyen fenomen Mika Raun, katıldığı programda ayda yaklaşık ne kadar harcadığını da açıkladı.

"AYDA 50 BİN TL HARCIYORUM"

Sosyal medyaya yüklediği videolarla tanınan sosyal medya fenomeni Mika Raun, Armağan Çağlayan'ın sunduğu 196Sekiz programına konuk oldu. Armağan Çağlayan'ın "ayda yaklaşık ne kadar harcıyorsunuz? "sorusuna, Mika, "50 bin harcıyorum. En gereksiz harcamam kesinlikle alışveriş, daha dün alışveriş yaptım ve aptalca şeyler aldım. O kadar kızıyorum kendime alışveriş yaparken. Bir şeyin farklı renklerini alıyorum. Bir sürü parfümümvarken, yenisini alıyorum. Bunun için psikolojik destek almam lazım" dedi.

Sosyal medya fenomeni Mika Raun\'dan şaşırtan itiraf: Ayda 50 bin harcıyorum

Son Dakika Magazin Sosyal medya fenomeni Mika Raun'dan şaşırtan itiraf: Ayda 50 bin harcıyorum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Cara Murat: küfür etmeyecem diyorum ama nereye kadar? 43 1 Yanıtla
  • Selvi Öztürk: Üniversiteyi bitiren gençler asgari ücretle iş bulamasin , emekçi insan alın teriyle aldığı üç kuruşla ev gecindirip çoluk çocuk okutmaya çalışsın , bunlar gibilerde abuk subuk video vs ile dünya para kazanıp harcayacak yer bulamasin lüks hayat yaşasın. Nerde emeğin alın terinin hakkı, adaletsiz dünya ... 3 0 Yanıtla

Advertisement