Süheyl Uygur: Baba Emanetlerini Satmam, Şerefsiz Değilim - Son Dakika
Magazin

Süheyl Uygur: Baba Emanetlerini Satmam, Şerefsiz Değilim

Süheyl Uygur: Baba Emanetlerini Satmam, Şerefsiz Değilim

Süheyl Uygur, 'Evindeki babasına ait eşyaların eskiciye verildiği' iddiasına, "Babamın emanetini satacak kadar şerefsiz biri değilim." dedi.

28.10.2013 11:27  Güncelleme: 11:35

Tiyatronun duayeni Nejat Uygur'un eserlerinin Çukurcuma Müzayede Evi tarafından düzenlenecek müzayedede satışa sunulacağı yönündeki haber ortalığı karıştırdı.

Ünlü sanatçının emaneti olan eşyaların Çaycuma Müzayede Evi'nde satışa çıkacağına dair haberler yapılırken, gözlen Süheyl Uygur'a çevrildi.

"EŞYALARIN SATILDIĞINI GAZETEDEKİ HABER ÜZERİNE FARK ETTİK"

Babasına ait olan eşyaları satmadığını söyleyen Süheyl Uygur, "Babama ait olduğunu söylenen eşyaların büyük kısmı benim. Talihsiz şekilde diğer eşyalarla karıştı. Bir gazetede yayımlanan Haber üzerine durumu fark ettik", dedi.

NEJAT UYGUR'UN YAPTIĞI TABLO İADE EDİLECEK

Durumu fark ettikten sonra müzayede sahibiyle görüştüğünü bildiren Uygur, "Müzayede evinin sahibi Muzaffer Gültekin'le görüştük. Manevi değeri büyük olan ve kızım Zeynep'e hitaben babamın yaptığı tabloyu iade edecek. Ben de müzayedede bana ait diğer eşyaların satışını yapacağım.", şeklinde bir açıklama yaptı.

"BABAMIN EMANETİNİ SATACAK KADAR ŞEREFSİZ BİRİ DEĞİLİM"

Kendisi hakkında yapılan bu haberlerin ardından ailesinin hatta kızının yüzüne bakamadığını dile getiren Süheyl Uygur, "Çocuklarımın ve eşimin yüzüne bakamıyorum. Behzat, "Babamın tablosunu mu sattın" dedi. İnsanların bana bakışları rahatsız ediyor. Babamın emanetini satacak kadar şerefsiz biri değilim", dedi.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Süheyl Uygur: Baba Emanetlerini Satmam, Şerefsiz Değilim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement