Tatlıses: Bizde Para Bitmez! - Son Dakika
Son Dakika Logo

Tatlıses: Bizde Para Bitmez!

Tatlıses: Bizde Para Bitmez!
02.10.2012 18:03  Güncelleme: 19:01

Bodrum'daki oteline alıcı bulamayan İbrahim Tatlıses, maddi durumuyla ilgili iddialara Twitter'dan cevap verdi.

Bodrum'daki oteli 11 milyon TL'den satışa çıkarılan ancak alıcı bulamayan İbrahim Tatlıses, maddi durumunun kötü olduğu yönündeki iddialara Twitter'dan cevap verdi.

"İYİ Kİ VARIM"

Tatlıses, "Allah'ın izniyle bizde para bitmez azalır, dost kazan, düşmanı anan da doğurur. Varlıklı olmak mı güzel, var olmak mı güzel? Allah bana bir şans daha verdi, iyi ki varım. En güzel şey bu!" diye yazdı.

DOĞTAŞ FİRMASIYLA DAVALIK

Önceki yıl hizmete giren İbrahim Tatlıses'e ait 4 yıldızlı "Tatlıses" otelinin açılmasının ardından Tatlıses ile otelin mobilya ve mefruşat işlemlerini yapan Doğtaş firması arasında alacak tartışması başlamıştı.

Tatlıses, Doğtaş firmasının çalışmaları zamanında tamamlayamadığını ileri sürerken Doğtaş firması da tüm çalışmaları zamanında yaptıklarını, 3 milyon TL alacakları bulunduğunu iddia etmişti.

Daha sonra İbrahim Tatlıses, işlerin geç teslim nedildiğini ileri sürerek Doğtaş firmasına verdiği beş çeki ödememişti.

Yaklaşık iki yıl devam eden mahkemenin ardından Doğdaş firması, Kuşadası 2. İcra Dairesi'ne başvurarak alacakları karşılığında Tatlıses Oteli'ne haciz koydurmuştu. Tatlıses'in oteline 15 milyon YTL değer biçildi.

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Tatlıses: Bizde Para Bitmez! - Son Dakika


Advertisement