Tekrar) 'Meleklerin Mucizesi' Filmine İstanbul'da Muhteşem Gala - Son Dakika
Magazin

Tekrar) 'Meleklerin Mucizesi' Filmine İstanbul'da Muhteşem Gala

Tekrar) \'Meleklerin Mucizesi\' Filmine İstanbul\'da Muhteşem Gala

Meleklerin mucizesi isimli sinema filminin galası Nişantaşı City’s de gerçekleştirildi.

03.04.2014 09:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Meleklerin mucizesi isimli sinema filminin galası Nişantaşı City's de gerçekleştirildi.

Yapımcılığını Nur Türkşen'in, yönetmenliğini Biray Dalkıran'ın yaptığı 'Meleklerin Mucizesi' adlı sinema filmi önceki gece City's Nişantaşı'nda düzenlenen muhteşem bir gala ile davetlilerin karşısına çıktı. Başrollerinde Hakan Türkşen ve Gaye Gürsel'in yer aldığı yapımda filmin oyuncuları Cem Kılıç, Dilek Serbest, Murat Parasayar, Seray Gözler ve Yıldız Asyalı gibi birçok başarılı oyuncu bir araya geldi.

Geçmişin izlerinden kurtulamayan ve kendini affedemeyen Hakan'ın (Hakan Türkşen) mucizelerle dolu hayatına ışık tutan film için oyuncular alışılmışın dışında, hem güldüren, hem düşündüren bir projede bir araya gelmekten duydukları heyecanı paylaştılar.

TUĞÇE KAZAZ SEVGİLİSİNİ YALNIZ BIRAKMADI

Birçok ünlü oyuncunun ve iş adamlarının da katıldığı galaya, Cem Kılıç da sevgilisi Tuğçe Kazaz ile birlikte katıldı. Çiçeği burnunda sevgililer samimi tavırlarıyla dikkat çekti. Birlikteliklerini saklama gereği duymayan çift filmi beraber izledi.

ROMANTİK KOMEDİ TÜRÜNDE SÜRÜKLEYİCİ BİR BAŞYAPIT

Hakan'ın (Hakan Türkşen) şanssızlık ve sıkıntılarla dolu yaşamının, meleğinin (Gaye Gürsel) hayatına girmesi ile değişiminin anlatıldığı, sezonun en eğlenceli ve iddialı filmlerinden olması beklenen 'Meleklerin Mucizesi' isimli film 4 Nisan'da sinemaseverlerle buluşacak. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin Tekrar) 'Meleklerin Mucizesi' Filmine İstanbul'da Muhteşem Gala - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement