TRT'nin Efsane Dizileri Yeniden Ekranda - Son Dakika
Magazin

TRT'nin Efsane Dizileri Yeniden Ekranda

TRT\'nin Efsane Dizileri Yeniden Ekranda

TRT Haber, izleyicileriyle, bu sene Ramazan ayında sahurda, bir döneme damgasını vurmuş özel TRT klasiklerini buluşturuyor.

09.07.2013 09:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Her gece sahurda 02.40’da yayınlanacak dönem dizileri şöyle:

Hacı Arif Bey

Hacı Arif Bey’in unutulmaz bestelerini, Ahmet Özhan'ın yumuşak yorumuyla yeniden dinlemek isteyenler ve bestekârın ilginç hayat hikâyesini merak edenler için, TRT Haber, “Hacı Arif Bey” dizisini yıllar sonra yeniden ekranlara getiriyor.

Kuruluş

Tarık Buğra’nın romanından Yücel Çakmaklı tarafından beyazperdeye uyarlanan Kuruluş, TRT Haber ekranlarında. Film, izleyenleri, Osmanlı İmparatorluğu’nun kuruluş yıllarına ve Osman Gazi’nin beyliği ile bütünleşen kendi yaşamına götürüyor.

Küçük Ağa

Küçük Ağa romanının televizyon dizisine uyarlanmış şekli olan 'Küçük Ağa', Kurtuluş Savaşı’nda yaşananları ekrana yansıtıyor. Romanın kahramanı sonradan adı Küçük Ağa olan İstanbul'lu Hoca lakaplı Mehmet Reşit Efendi.

Çalıkuşu

Aşkına rağmen gururu için evinden ayrılıp Anadolu’da öğretmenlik yapan genç bir kadının yaşamını anlatan dizide ayrıca dönemin toplumsal koşulları değerlendiriliyor. Aydan Şener’in başrolü oynadığı dizi izleyicilerin beğenisini toplayan bir klasik.

Kaynak: Star

Son Dakika Magazin TRT'nin Efsane Dizileri Yeniden Ekranda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement