Tuğçe Kazaz'dan Sözcü Gazetesi Yazarı Yılmaz Özdil'i Kızdıracak Sözler - Son Dakika
Son Dakika Logo

Tuğçe Kazaz'dan Sözcü Gazetesi Yazarı Yılmaz Özdil'i Kızdıracak Sözler

02.09.2015 15:30  Güncelleme: 16:51

Kazaz, Özdil için Twitter'dan, "Rüyamda kaza sonucu çarpıp telef olmasına sebep olduğum domuz meğerse Yılmaz Özdil imiş. Neyse ki sıçrayarak uyandım. Kabusmuş." yazdı.

Eski manken Tuğçe Kazaz geçtiğimiz günlerde arabasıyla bir domuza çarparak hayvanın ölümüne sebep olmuştu. Kazaz, telef olan hayvanın fotoğrafını çekip sosyal medyada takipçileriyle paylaşmıştı.

KIZDIRACAK SÖZLER

Bugün de Twitter'dan açıklamalarda bulunan Tuğçe Kazaz, Sözcü gazetesi yazarı Yılmaz Özdil'i çok kızdıracak açıklamalarda bulundu.

Kazaz şunları yazdı:

Rüyamda; Geçenlerde kaza sonucu çarpıp, telef olmasına sebep olduğum domuz, meğerse Yılmaz Özdil imiş. Neyseki sıçrayarak uyandım. Kabusmuş.

İşte o tweet...

Son Dakika Magazin Tuğçe Kazaz'dan Sözcü Gazetesi Yazarı Yılmaz Özdil'i Kızdıracak Sözler - Son Dakika


Advertisement