Rus Şarkıcıdan Türk-Rus Dostluğunu Anlatan Şarkıya Klip - Son Dakika
Magazin

Rus Şarkıcıdan Türk-Rus Dostluğunu Anlatan Şarkıya Klip

Uçak krizinin ardından gerilen Türkiye-Rusya ilişkilerini düzeltmek için yoğun çaba sarfeden Rus şarkıcı Zvezda, çektiği klipte iki ülkenin dosluğuna vurgu yaptı.

28.04.2016 11:15  Güncelleme: 15:13

Rus şarkıcı Zvezda ile Oktay Gürtürk'ün Türk ve Rus halklarının dostluğuna dikkati çektikleri "Barış and Mir" şarkısının klibi yayınlandı.

AÇTIĞI PANKART OLAY OLMUŞTU

Rus uçağının düşürülmesinin ardından Moskova'da açtığı pankart ve "#RussianTurkishPeople" "hashtag"i ile sosyal medyada ses getiren Rus şarkıcı Zvezda, sözlerini Hüseyin Akar'ın yazdığı "Barış and Mir" şarkısını besteledi.

PUTİN'İ KIZDIRACAK KLİP

Rus şarkıcı Zvezda ve Oktay Gürtürk birlikte seslendirdiği şarkının klibi de çekildi. Yayınlanan klipte, Türk ve Rus halklarının dostluğu vurgulandı.

Rus Şarkıcıdan Türk-Rus Dostluğunu Anlatan Şarkıya Klip
Kaynak: AA

Son Dakika Magazin Rus Şarkıcıdan Türk-Rus Dostluğunu Anlatan Şarkıya Klip - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • ANTİ AKP: ATATÜRK İLKE VE İNKILAPLARINI LAİK DEMOKRATİK HUKUK CUMHURİYETİNİ MİLLETİN BÖLÜNMEZ BÜTÜNLÜĞÜNÜ ŞANLI BAYRAĞIMIZI VATAN MİLLET MEMLEKET VE ŞANLI BAYRAĞIMIZ ADINA KENDİSİNİ HİÇE SAYARAK MÜBAREK CANLARI VE AZİZ BEDENLERİ TOPRAĞA DÜŞMÜŞ AZİZ RUHLARI HAKK A ULAŞMIŞ KAHRAMAN ŞEHİTLERİMİZİ HİÇE SAYARAK ENKAZ OLARAK GÖREN MENEMEN OLAYLARINDA TEĞMEN KUBİLAY I ŞEHİT EDEN ZİHNİYETİN DEVAMI OLAN KİNDAR AMA HESAPTA DİNDAR OLARAK GÖRÜNEN SAHTE HİLAFETÇİLİK YAPARAK ALLAH İLE ALDATAN SİYONİST İLLUMİNATİ TAKIMI 0 0 Yanıtla

Advertisement