Ünlü Model, Eski Kocasından Sıradışı Bir Yöntemle İntikam Aldı - Son Dakika
Magazin

Ünlü Model, Eski Kocasından Sıradışı Bir Yöntemle İntikam Aldı

26 yaşındaki Amerikalı model, dört aylık evliliğin ardından boşandığı 72 yaşındaki kocasını dergi kapağına taşıyarak alaya aldı.

11.03.2016 15:36  Güncelleme: 16:04

Model Gabi Grecko 4 aylık evliliğin ardından ayrıldığı eşi Geoffrey Edelsten'e kapakla cevap verdi. Amerika'da çıkan fetiş dergisi 'Kızlar ve Cesetler' adlı derginin kapağı için poz veren 26 yaşındaki Amerikalı model, 72 yaşındaki sağlık girişimcisi iş adamı eski eşi Edelsten'e göndermede bulunarak, ona benzetilen bir ceset figürüyle poz verdi. Bir mezarlıkta çekilmiş fotoğrafta ünlü model mezar taşının önünde dikilerek poz verirken bacaklarının arasında eski kocasına makyajla benzetilen figüranın 'Dr. Deadlesten' isimliğiyle resmedildiği görünüyor.

"FİGÜRAN İYİ İŞ ÇIKARMIŞ"

Dergi çekinlerinin kamera arkası videosunda konuşan Grecko, "Bu dergiyi çok seviyorum. Lakin burada asıl odaklanılması gereken Dr. Edelsten, eski kocam. Kendisi aşırı derecede yaşlı, 72 yaşında, onu canlandıran figüran iyi bir iş çıkarmış" ifadelerine yer verdi.


"GERÇEK YÜZÜNÜ DAHA SONRA GÖSTERDİ"

Kendisinden 46 yaş büyük kocasıyla geçmişindeki başarıları için evlendiğini itiraf eden Grecko, "Düğün gecemizden önce cinsel ilişki yaşamıştık. O gerçekten çok nazik ve istikrarlı biriydi. Çok ilginç bir hayatı varmış gibi görünüyordu. Kendisini çok iyi ifade ediyordu. Gerçek yüzünü daha sonra gösterdi. O çok kötü biri, çok farkı şeyler yapıyor. Hiç çekici biri değil ve ayrıca o müflis biri. 4 aylık evlilik yeterdi" sözleriyle eski kocasını yerden yere vurdu.


"EĞER KARINLA İLİŞKİ YAŞAYAMIYORSAN..."

Genellikle yaşlı erkekleri kendine arkadaş edinen Gabi, servet avcısı ve paragöz sıfatlarını duymaktan sıkıldığını ifade etti. Geçen ay eski kocası hakkında Instagram'da bir liste yayınlayan Grecko, kocasıyla evlilik boyunca cinsel ilişki yaşamadıklarını belirterek; "Eğer karınla cinsel ilişki yaşamıyorsan o senin karın değildir" satırlarını paylaşmıştı.


Bir diğer iddiasında eski kocasının sanıldığının aksine parasının olmadığını yazmış, kocasının kendi çamaşırlarını yıkadığını yazarak; "Sana zengin demek zenginleri aşağılamak olur" ifadelerini kullanmıştı.

İkili birliktelikleriyle bir dönem magazin gündeminden düşmüyordu;

Ünlü Model, Eski Kocasından Sıradışı Bir Yöntemle İntikam Aldı

Son Dakika Magazin Ünlü Model, Eski Kocasından Sıradışı Bir Yöntemle İntikam Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (12)

  • CEM TUNA: bu bayani chp,ye genelbaskan yapmaliyiz,,kesin iktidar olur. 11 6 Yanıtla
  • LAZ KIZII: al 72 yaşında deden yaşında ki adamı ondan sonra karısyla yatamayan erkekten koca olmaz diyerek reklam yap.. bunu baştan düşünemedin mi a be zavallı akıldan yoksun yaratık 12 0 Yanıtla
  • çay ver kola yaz: çek bi bemele ;sonra KELİME_İ ŞAHADET OLUVER MÜSLÜMAN YAŞA ONDAN SONRA BİR MÜMİN GİBİ . 9 2 Yanıtla
  • kara murat : doğru dedin laz kızı 10 0 Yanıtla
  • isci: yerken iyiydi kesin musluk kapandi,,,AH PARAAAAA VARLIGI BIR DERT YOKLUGU YARAAAAAAA 9 0 Yanıtla
  • abcd: adam ne yapsın gücü yokki onu kıvanç Tatlıtuğ à vericeksinki bak noluyo 7 2 Yanıtla
  • YAĞMUR: Paranla kendine karı satın alırsan olacağı budur. Gercek sevgi olsaydı parayla kiyaslanmazdi. Eeeee böyledir iste. Geri ZEKALI bir erkek bozmasını hatırlattı bana. 8 1 Yanıtla
  • orhan: ülen ne türsünüz siz be kadın olmadgınız kesin servet düşkünü pacoooo zzzzz lar sizi normal vatandaş olsa hemen dersınız amcautanmıyonmu bu yaşta dıye ama para herseyı degiştiriyor degilmi iğrençsiniz okadar size kadın diyenhata yapar iğreniyorum sizlerden iğrenç yaratıklar sızıııı 7 1 Yanıtla
  • ayip: supel olmus la 5 1 Yanıtla
  • lila: adamın sarı kıyafetine bittim. sanırsam çok aramış:) 5 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement