Ünlü Oyuncu Patricia Arquette Darmadağınık Yakalandı - Son Dakika
Magazin

Ünlü Oyuncu Patricia Arquette Darmadağınık Yakalandı

Oscar ödüllü oyuncu Patricia Arquette, Batı Hollywood'da alışverişten dönerken darmadağınık haliyle objektife takıldı.

02.02.2016 17:39  Güncelleme: 17:47

Oscar ödüllü oyuncu bir kez daha en "dağınık" haliyle yakalandı... 47 yaşındaki Patricia Arquette, Batı Hollywood'da alışverişten dönerken objektiflere takıldı.

NE YAPACAĞINI ŞAŞIRDI

Boyhood (Çocukluk) filmindeki performansıyla geçen yıl en iyi yardımcı kadın oyuncu ödülünü kazanan Arquette, birden karşısında fotoğrafçıları görünce ne yapacağını şaşırdı.

YÜZÜNÜ SAKLAMAYA ÇALIŞINCA İÇ ÇAMAŞIRI ORTAYA ÇIKTI

Yüzünü saklamaya çalışan oyuncunun giydiği kazak yukarı sıyrılınca bu kez de iç çamaşırı ortaya çıktı. Arquette, can havliyle otomobiline binerek uzaklaştı.

Patricia Arquette daha önce de sokakta böyle dağınık hallerde yakalanmıştı. Günlük hayatında rahat giyinmeyi seven ünlü oyuncu, kırmızı halıda ise son derece şık bir tablo sergiliyor.

Ünlü Oyuncu Patricia Arquette Darmadağınık Yakalandı

Son Dakika Magazin Ünlü Oyuncu Patricia Arquette Darmadağınık Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Camgöz : Kalitesiz bir haber. 43 3 Yanıtla
  • bilgi: Unlu olmanin faturasi agir. 13 2 Yanıtla
  • rus diplomat: Turkiye hep gelmek NATO/AB oyunları.Rusya yok problem Türk halk,Rusya var problem sizin yonetim.Rusya halk aşık Turkiye halk.Turkiye halk aşık Rusya halk.Ama siz düşürdü haksız bizim uçak.Sizin yonetim yok gitmek,biz düşünmek intikam almak,vurmak Turkiye.Ama AKP gitti,problem bitti.Siz var iyi düşunmek. Rusya var çok güclü ülke.Bizde var atom bomba,füze,sizde var iman,meyve sebze.Haraşo?Siz sadece yapmak dua,beddua.Şimdi davayi davayi. 0 0 Yanıtla

Advertisement