Ünlü oyuncu Esra Dermancıoğlu, tükenmişlik sendromuna yakalandığını açıkladı - Son Dakika
Magazin

Ünlü oyuncu Esra Dermancıoğlu, tükenmişlik sendromuna yakalandığını açıkladı

Fatmagül'ün Suçu Ne, Muhteşem Yüzyıl: Kösem ve Bir Zamanlar Çukurova gibi dizilerden tanıdığımız ünlü oyuncu Esra Dermancıoğlu, tükenmişlik sendromuna yakalandığını dile getirdi. Dermancıoğlu paylaşımına, "Tükenmişlik sendromu yaşıyorum... psikiyatrlardan yardım istiyorum. Fikirlerinizi buraya yazabilirsiniz." notunu düştü.

14.11.2022 18:41  Güncelleme: 10:59

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarıyla zaman zaman gündem olan 53 yaşındaki oyuncu Esra Dermancıoğlu, Instagram'daki son paylaşımıyla gündeme geldi.

TÜKENMİŞLİK SENDROMUNA YAKALANDI

Fatmagül'ün Suçu Ne, Kırgın Çiçekler, Muhteşem Yüzyıl: Kösem, Sil Baştan, Şahin Tepesi, Bir Zamanlar Çukurova, Kaderimin Oyunu gibi yapımlarda rol alan ve şimdilerde başrollerini Seray Kaya ve Berk Oktay'ın paylaştığı, ATV'de yayınlanan Bir Küçük Gün Işığı dizisindeki Ümran karakteriyle izleyici karşısına çıkan Esra Dermancığlu 'tükenmişlik sendromu'na yakalandı.

"YARDIM İSTİYORUM"

557 bin takipçisinin bulunduğu Instagram sayfasından bir fotoğraf karesini paylaşan Dermancıoğlu gönderisine "Tükenmişlik sendromu yaşıyorum... psikiyatrlardan yardım istiyorum. Fikirlerinizi buraya yazabilirsiniz." notunu düştü.

Ünlü oyuncu Esra Dermancıoğlu, tükenmişlik sendromuna yakalandığını açıkladı
Ünlü oyuncu Esra Dermancıoğlu, tükenmişlik sendromuna yakalandığını açıkladı
Kaynak: Snob Magazin

Son Dakika Magazin Ünlü oyuncu Esra Dermancıoğlu, tükenmişlik sendromuna yakalandığını açıkladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Necati Kaya: Doktora gitmeyide bedavaya getirmek istiyor. Bir psikyatriste gitsene ,paranmı yok. Sana kimbilir ne görüşler yazmışlardır takipçilerin. 4 0 Yanıtla
  • Bulent Cebeci: hiperaktif kişiler tükenmişlik sendromuna yakalanmaz 3 0 Yanıtla
  • Ahmet Demir: Her haltı yedin normaldir. 2 0 Yanıtla
  • Aslan Yiğit: buda kendini bi halt sanıyor 0 0 Yanıtla

Advertisement