Usta Oyuncu Reha Özcan, Seksenler dizisine dahil oldu - Son Dakika
Magazin

Usta Oyuncu Reha Özcan, Seksenler dizisine dahil oldu

Geçtiğimiz haftalarda Mucize Doktor dizisinden ayrılan Türk tiyatrosunun değerli sanatçısı Reha Özcan, Seksenler'in kadrosuna dahil oldu. Dizinin yapımcısı Birol Güven, konu hakkında yaptığı açıklamada "Gücümüze güç katacaktır" dedi.

22.04.2021 10:17  Güncelleme: 14:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TRT 1'in samimi hikayeleri ve usta oyuncu kadrosuyla sekiz sezondur ekranlara gelen sevilen dizisi Seksenler, içeriğine yeni hikayeler, yeni karakterler ve yeni oyuncuları ekleyerek ekrana gelmeye devam edecek. Geçtiğimiz günlerde Zeynep Demirel'in kadrosuna dahil olduğu diziye şimdi de usta oyuncu Reha Özcan geliyor.

"GÜCÜMÜZE GÜÇ KATACAK"

Reha Özcan ile anlaşmalarının mutluluğunu yaşayan dizinin yapımcı ve senaristi Birol Güven "Çok değerli bir oyuncu kadrosuna sahip olan Seksenler'e Reha Özcan gibi usta bir oyuncunun da katılması gücümüze güç katacaktır" ifadelerini kullandı.

"SEKSENLER'E KATILDIĞIM İÇİN ÇOK HEYECANLIYIM"

O yılların kendisi için çok önemli olduğunu belirten Reha Özcan ise yeni projesi için "1965 yılında doğmuş olmam nedeniyle seksenli ve doksanlı yıllar benim hayatımda çok önemli bir yer kaplıyor. Bu yılların hikayelerini anlatan Seksenler dizisine katıldığım için çok heyecanlıyım " dedi. Kamera karşısına geçmek için gün sayan usta oyuncunun dizide oynayacağı rol ise merakla bekleniyor.

Usta Oyuncu Reha Özcan, Seksenler dizisine dahil oldu
Reha Özcan
Usta Oyuncu Reha Özcan, Seksenler dizisine dahil oldu
Kaynak: Bültenler

Son Dakika Magazin Usta Oyuncu Reha Özcan, Seksenler dizisine dahil oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • ZİYAA: Kim la bu? Rasim usta da gitti. Dizinin tadı kaçtı. Bir daha da izlemem. 10 2 Yanıtla
  • Hoijhhhh: Cıvıttın iyice biroş 5 2 Yanıtla
  • ZATEN: İZLENECEK DİZİMİ KALDIKİ , BAŞLAR VE HEMEN İKİNCİ BÖLÜME AŞK MEŞK TIKIŞTIRILIR , SONRA BİR AYRILMA , SONRA BİRKAÇ ENTRİKA AL SANA DİZİ AMA AŞK MUTLAKA OLACAK OLMAZSA İZLEYİCİ TOPLAYAMAZ , ÖĞRETİCİ OLSA SEYİRCİ BULAMAZLAR , İLLAKİ AŞK OLACAK , İZLEYİCİNİN ZAYIF NOKTASI UYUTMAK İÇİN EN ETKİLİ İLAÇ AŞK VE İHTİRAS 0 0 Yanıtla
  • Burak: Sayın yapımcı herşeyi tadında bırakmak lazım uzattikca cılkı çıkıyor 0 0 Yanıtla
  • TABİ YA: SEKSENİNDE , DOKSANINDA TADI YOK BUNLAR SON ÇIRPINIŞLARI ZATEN ÇOKTANDIR CIVIMAYA BAŞLAMIŞTI YAKINDIR THE END 0 0 Yanıtla

Advertisement