Mezarlıkta şarkı söylediği anları paylaşan Zerrin Özer karışık tepkiler aldı - Son Dakika
Magazin

Mezarlıkta şarkı söylediği anları paylaşan Zerrin Özer karışık tepkiler aldı

65 yaşındaki ünlü şarkıcı Zerrin Özer, sosyal medya hesabından mezarlıkta şarkı söylediği anları paylaşınca sosyal medyayı ikiye böldü. Bazı kullanıcılar Özer'i eleştirirken bazıları ise destek verdi.

16.12.2022 19:33  Güncelleme: 19:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ünlü sanatçı Zerrin Özer'in sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla gündem oldu. Özer, mezarlıkta Selda Bağcan'ın 'Sana Geldim Can Hüseyin Merhaba' adlı 'Kerbela Ağıdı'nı seslendirdi.

BİR DE NOT DÜŞTÜ

Zerrin Özer, Instagram üzerinden paylaştığı ve binlerce kişi tarafından görüntülenen o anlara ''Sana geldim Can Hüseyin, Merhaba...'' notunu düştü.

SOSYAL MEDYAYI İKİYE BÖLDÜ

Öte yandan görüntüler kısa sürede sosyal medyada gündem oldu. Bazı kullanıcılar Zerrin Özer'e destek verirken bazıları ise mezarlıkta böyle bir şey yapmanın saygısızca olduğunu belirtti.

Mezarlıkta şarkı söylediği anları paylaşan Zerrin Özer karışık tepkiler aldı

Son Dakika Magazin Mezarlıkta şarkı söylediği anları paylaşan Zerrin Özer karışık tepkiler aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • İsmail Yiğit: Müslumanlar mezarlikda dua eder ve kuran okur;bildigi duayi okur.Saygisizlik baska birsey diyemiyorum. 3 2 Yanıtla
  • Ayla Ayla: Herkes bu ülkede İslam inancına göre mi hareket etmek zorunda,Belki inanmıyor , Başkalarının inancına öncelikle saygı duymayı öğreniniz.Zerrin Özer sizin inandığınız dine inanmıyordur . 0 0 Yanıtla

Advertisement