Yalın’dan Süprizlerle Dolu Bir Konser - Son Dakika
Magazin

Yalın’dan Süprizlerle Dolu Bir Konser

Yalın’dan Süprizlerle Dolu Bir Konser

Yalın, 10 Temmuz Cumartesi Gecesi, Fiyapı Sponsonsorluğunda Gerçekleştirilen Turkcell Kuruçeşme Arena Yaz Konserlerinde, Yaklaşık 4000 Hayranıyla Buluştu.

12.07.2010 14:16  Güncelleme: 14:37

Yağmura İnat "Turkcell Kuruçeşme Arena"ya şarkı yaptı!

Boğaz'ın etkileyici atmosferinde gerçekleşen konserde, Yalın hayranları unutulmaz bir gece yaşadılar.

Yalın, en sevilen şarkılarını seslendirdiği bu konserde, özel dans şovları ile hayranlarını büyüledi.

Geçtiğimiz günlerde yağmur nedeniyle bugüne ertelenen, konser günü de yağmurlu bir havaya uyanan Yalın, isyanını, Turkcell Kuruçeşme Arena ve yağmurda ıslanacak kalpler için bestelediği bir şarkıyla dile getirdi. "Korktuğum başıma geldi, yine yağmur, yine yağmur, bu sefer ertelememe gerek yok" diye başlayan parçasında "Yağmur devam etsin, toptan gelsin, Kuruçeşme'de ıslatacak kalp çok" diyerek hayranlarına teşekkür etti.

Dansçıların Chicago Müzikali ve Moulin Rouge'u andıran kostüm ve koreografileri geceye bambaşka bir renk kattı.

"Aşk ne demek", Sonsuz ol", Zalim" gibi hit olmuş sevilen şarkıları hayranları için seslendirdi. Sanatçı, kendisine evleneme teklif eden hayranına "Beş yıl beklemen lazım" diyerek cevap verdi. Evlnemek ve birkaç tane çocuk sahibi olmak istediğini belirten yakışıklı popçu "Özellikle kız çocuğu istiyorum" dedi.

Hayranlarına daha yakın olabilmek için ıslak sahneye oturdu

Gündüz yağan yağmur nedeniyle sahnenin ıslanmasına aldırmyan Yalın, hayranlarına daha yakın olabilmek için ıslak zemine oturarak "Meleklerin sözü var" isimli şarkısını söyledi. Şarkılarını hayranlarıyla birlikte söyleyen yakışıklı popçunun sesini, hayranlarının sesi basıtırdı. Dansçıların eşlik ettiği sanatçı sahnede, hayranları karşısında davul eşliğinde göbek attı. Black light ışıklar altında gerçekleşen şovları ve Dj Suat Ateşdağlı'nın "Ah Be Kardeşim" remixi eşliğinde, tüm ekibin katılımıyla gerçekleşen dans gösterisi izleyicilerin unutamayacağı bir Yalın konseri daha olarak hafızalarda iz bırakacak.

Turkcell Kuruçeşme Arena, 13 Temmuz Salı akşamı Massive Attack'ı ağırlayacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Magazin Yalın’dan Süprizlerle Dolu Bir Konser - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement