Yasmin Levy: "Türkiye Benim İkinci Vatanım!" - Son Dakika
Magazin

Yasmin Levy: "Türkiye Benim İkinci Vatanım!"

Yasmin Levy: "Türkiye Benim İkinci Vatanım!"

Performansına 'Sevda' şarkısı ile başlayan Levy, "Cada Dia" şarkısından sonra Türkçe ve İngilizce hoşgeldiniz konuşmasını yaptı.

29.08.2014 08:15  Güncelleme: 08:36

Performansına 'Sevda' şarkısı ile başlayan Levy, "Cada Dia" şarkısından sonra Türkçe ve İngilizce hoşgeldiniz konuşmasını yaptı. Açılış konuşmasında, seyircilerini selamlayan ve ülkemizde olmaktan memnuniyetini dile getiren Yasmin Levy sözlerine şöyle devam etti:

"Ben bir politikacı değilim ama şunu söylemek benim için çok önemli, Gazze ve İsrail ve yaşanan durumlardan dolayı bir sürü eşim dostum, Türkiye'ye gitme dedi. Ama bu gönül bunları dinlemiyor, burada olduğum için çok mutluyum ve kalpten söylüyorum, Türkiye benim ikinci vatanım"

Alkışlar eşliğinde konserine devam eden Levy, eskimeyen eskilerden Sevda ve Firuze parçalarınıda söyleyerken Zülfü Livaneli ise süpriz konuk oldu.

Yiğidim Aslanın Burda Yatıyor ve San Ton Metanasti (Kardeşim Duymaz) parçalarını birlikte seslendiren Levy ve Livaneli, Livaneli'nin biz "Yurtta Barış, Dünyada Barış"ın insanlarırıyız diyerek sahnede dakikalarca alkışlandı.

Atiila Özdemiroğlu, Sertab Erener, Doğukan Manço, Tuğba Yurt ve cemiyet hayatının ünlü isimleri Levy'i dinlemeye gelenler arasında idi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Magazin Yasmin Levy: 'Türkiye Benim İkinci Vatanım!' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement