Yıldızların Saçlarını Kendiniz Yapın - Son Dakika
Magazin

Yıldızların Saçlarını Kendiniz Yapın

Yıldızların Saçlarını Kendiniz Yapın

Bir Hollywood Ünlüsünün Ekibinde; Saçlarının Her Gün Bakımlı ve Güzel Görünmesini Sağlayan Saç...

28.08.2013 09:03

YÜKSEK TOPUZ (Sarah Jessica Parker)

Adım 1: Doku kazandırın

Topladığınız saçtan bir parmak kalınlığında saç alarak atkuyruğunun kendi etrafında döndürün. Eğer saçlarınız çok düz ise zor kıvrılabilir. Rahat kıvırabilmek için öncesinde sıcak bigudi ya da maşa yapmayı deneyin. Elektriklenen saçları sprey yardımıyla sabitleyin.

Adım 2: KATLAYIN

Atkuyruğunu üç parçaya ayırın. Ayırdığınız saç tutamlarını pürüzsüzleştirerek tarayın. Hafifçe kıvırarak ensenizin biraz üstünde tel toka ile sabitleyin.

Adım 3: HAVALANDIRIN

Son olarak, sabitlediğiniz tutamları hafifçe kaldırarak topuzunuza hacim kazandırın. Kıvırıp hacim kazandırdığınız tutamları, hafif yapıda bir kuru yağ ile canlandırın.

HEIDI ÖRGÜLERİ (Charlize Theron)

Adım 1: ÖRÜN

Saçınızı, ensenizin sağ tarafından örün. Örgüyü yavaşça genişleterek diğer tarafa ulaştığınızda, tel toka ile sabitleyin.

Adım 2: İKİYE KATLAYIN

Kalan saçı alın ve ilk örgünün üzerinden geçirip örerek sabitleyin. Sol kulağın yanındaki iki örgüyü kendi etrafında çevirerek yuvarlak bir topuz yapıp örgüleri sabitleyin.

Adım 3: TOPLAYIN

Örgüleri büyük ve gösterişli yapmaya çalışın. Özellikle örgülerin akışına odaklanın; böylece saçınız her açıdan güzel görünür. En son hafif bir ışıltılı sprey sıkabilirsiniz. (New Beauty dergisi)

KAT KAT DOĞALIK (Salma Hayek)

Adım 1: KESTİRİN

Katlı saç modelleri; uzun saçlarını kestirmek istemeyen kişilerde, saç boyuna dokunmadan güzel bir değişim yaratır. Katlar çeneden başlamalıdır.

Adım 2: FÖN ÇEKTİRİN

Kat kat saçlarınızı dört parçaya ayırarak (önden iki, arkadan iki), büyük ve yuvarlak bir fırça ile kurutun. Arkadaki saçlardan 5-8 cm'lik tutamlar alarak kurutmaya başlayın. Aynı işlemi bütün saça uygulayın.

Adım 3: ÇEVİRİN

Fön çekerek kuruttuktan sonra, saçlarınızı büyük tutamlara ayırarak bigudilere sarın. Bigudileri çıkarmadan önce saçlarınıza sprey sıkın, sonra açın.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Yıldızların Saçlarını Kendiniz Yapın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement