Yılmaz Güney'in kız kardeşi Farah Zeynep Abdullah için prim kasmakla suçladı - Son Dakika
Magazin

Yılmaz Güney'in kız kardeşi Farah Zeynep Abdullah için prim kasmakla suçladı

Yılmaz Güney\'in kız kardeşi Farah Zeynep Abdullah için prim kasmakla suçladı

Yılmaz Güney'in kız kardeşi Güzide Pütün, Farah Zeynep Abdullah'ın Yılmaz Güney hakkındaki sözlerinin prim yapmak amacıyla yapıldığını söyledi. Pütün, bu tür değersiz sözlerin toplumda prim kazandırmayacağını ve bu konular hakkında sessiz kalanların sorgulamayan örümcekler olduğunu belirtti. Ayrıca Yılmaz Güney'in kadınlara saygılı ve gençlere önem veren biri olduğunu vurguladı.

12.09.2023 16:08

MustafaBarisDurak Medya'ya konuşan Yılmaz Güney'in kız kardeşi Güzide Pütün, Farah Zeynep Abdullah için prim kasmak için böyle bir yorum yaptığını söyledi.

Pütün " Topluma mal olmuş, sinemasıyla gerek, yazdığı senaryolarla halkının gönlünde taht kurmuş ölümsüz değerlerin arkasında değersiz sözler sarf etmek prim kazandırmaz kimseye. Hele ki yaşadığımız ülkede bu kadar olumsuz konular var iken bunlar hakkında bir cümle yazmayan konuşmayan toplumda sorgulamayan örümcekler sınıfından birisinin hiç bir değeri yok . Kaldı ki kadınlara saygılı,gençlere önem veren biri Yılmaz Pütün Güney. Kaldı ki biri hakkında bilgi sahibi olmadan araştırmadan konuşması. Kargalarda lak lak eder. Önemsizdir" dedi.

NE DEMİŞTİ

Oyuncu Farah Zeynep Abdullah'ın Yeşilçam'ın "Çirkin Kral" lakabıyla tanınan oyuncusu Yılmaz Güney için "Sinemamızın en iyi yürüyen ve kadın döven erkeği" yorumu yapmıştı.

Kaynak: Magazinkolik

Son Dakika Magazin Yılmaz Güney'in kız kardeşi Farah Zeynep Abdullah için prim kasmakla suçladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement