Zerrin Özer ve Murat Akıncı boşandı - Son Dakika
Magazin

Zerrin Özer ve Murat Akıncı boşandı

Zerrin Özer ve Murat Akıncı boşandı

FLAŞ... 61 yaşındaki ünlü şarkıcı Zerrin Özer, kendisinden yaşça küçük sevgilisi Murat Akıncı ile geçtiğimiz haziran ayında nikah masasına oturmuştu. '2.Sayfa' programının haberine göre; Zerrin Özer ve Murat Akıncı bugün anlaşmalı olarak boşandı

30.01.2020 13:42

Zerrin Özer'in evlilik fotoğraflarının magazin programlarında yer almasının ardından yayına bağlanan bir kadın, Murat Akıncı'nın kendisini dolandırdığı öne sürmüş bunun üzerine Zerrin Özer, evlendikten 36 saat sonra Akıncı'yla boşanma kararı almıştı.

Tazminat talebinde bulunmadı

Nikahın ertesi günü Akıncı hakkında ortaya atılan dolandırıcılık iddiaları yüzünden hastanelik olan, iki hafta önce eşi ve kayınvalidesi hakkında 6 ay uzaklaştırma kararı aldıran Özer, "evlilik birliğinin temelinden sarsılması" gerekçesiyle açtığı boşanma davasında herhangi bir tazminat ve nafaka talebinde bulunmadı.

'Hayatım boyunca doğal oldum'

Zerrin Özer, son dönemdeki evliliğinin hemen ardından aldığı boşanma kararıyla ilgili gündeme yansıyan sıkıntılı süreçte, sevenlerinin desteğine işaret etmiş şu açıklamalarda bulunmuştu: & ;

Benim en büyük cümlem; 'Rabbim, sevenlerimi, sevdiklerimi başımdan eksik etme'dir. Sevgiyi zorla satın alamazsınız. Hayatım boyunca doğal oldum, her şeyimi paylaştım. İçimden geldiği gibi yaşadım. Özür diledim, sinirlendim ama 37 senedir de sevenlerim beni tanıdılar. 'Zerrin bizim kızımız, bizim mahallenin kızı delidir, ama dürüsttür, doğrudur, yalan bilmez' dediler. Çünkü halktan geldim"

"Halka inilmez, çıkılır" diyen Zerrin Özer, "O çıkacağınız süre de hayatınızın sonuna kadar bitmez. O yüzden kıymetlidir halkımız. Her şeyin, gerçeklerin, doğruların farkındadır.

'İnsan olmaya çalışıyorum'

Biliyorlar ki bir tane deli Zerrin'leri var. Hepimizi mahallede aileler gibi hissediyorum. Hiçbir zaman sevenlerimden hayranlarım diye söz etmem, söz etmeyi sevmem. Çünkü hayran demek, kendinizi bir basamak yukarıda görmek demektir. Bizler eşitiz, ben sadece çıkmışım şarkı söylüyorum, onları mutlu edebiliyorsam, ne mutlu. Tek bildiğim şey var, insan olabilmek. İnsan olmaya çalışmaya devam ettim yıllarca. Sanırım kıymetli halkımız da bunu görüyor" diye konuştu.

Kaynak: Snob Magazin

Son Dakika Magazin Zerrin Özer ve Murat Akıncı boşandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement