Beyaz, Konuğunu Dekoltesini Kapatması İçin Uyardı - Son Dakika
Medya

Beyaz, Konuğunu Dekoltesini Kapatması İçin Uyardı

Beyaz, Konuğunu Dekoltesini Kapatması İçin Uyardı

Cuma akşamları ekrana gelen Beyaz Show'a konuk olarak katılan kadın oyuncu Seranay Aktaş'ı, Beyazıt Öztürk dekoltesini kapatması için uyardı.

25.01.2014 17:13

Cuma akşamlarının fenomen programlarından olan ve uzun yıllardır ekrandaki yerini koruyan Beyaz Show'da dün gece ilginç bir olay yaşandı.

"BİRAZ KAPATIR MISIN SERANAY"

Beyazıt Öztürk' sunuculuğunu yaptığı programa konuk olarak katılan ve Acun Ilıcalı tarafından Survivor'a katıldığı açıklanan kadın oyuncu Serenay Aktaş cesur bir kıyafetle programa giriş yaptı. Beyaz sohbete başladığı anda konuğunu biraz kapatır mısın Serenay diyerek dekolte konusunda uyardı.

ZENGİN KONUK KADROSU

'Beyaz Show'a bu hafta; Mustafa Ceceli, sunucu Saba Tümer, oyuncu Gürbey İleri, dövüşçü Murat Kazgan, oyuncu Serenay Aktaş ve Zakkum konuk oldu.

UYARI GELDİ

Program devam ederken, bu sene Survivor 'da izleyeceğimiz oyuncu Serenay Aktaş'a Beyazıt Öztürk'ten bir uyarı geldi. Öztürk, göbeğini açıkta bırakan bustiyer üstü ceket ve minik etekle programa katılan Aktaş'ı dekoltesi ile ilgili, kapatması ve dikkatli olması için uyardı.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Medya Beyaz, Konuğunu Dekoltesini Kapatması İçin Uyardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • YORUMCU: bunlar ya ermeni, ya rum, ya Yahudi ya da alevi kırmasıdır. bizim dinimize ve örf adedimize ters kimselerdir. 24 53 Yanıtla
  • KAHRAMAN EGELİ: kadın çok güzel bir oyuncu futbolcu arkadaşımız ama programın formatına biraz aykırı giyinmiş denize giden bir yazlıkçı gibi tek fark sadece üzerinde ceketi olması süper bir bayan evlenilebilinecek derecede güzel bir hatun ama giyimine birazcık dikkat etmesi gerekiyor denize giderken ayrı programa çıkarken ayrı onları başarabilirse bence 10 numara beş derlerde benden 10 yıldız almayı hakediyor 6 5 Yanıtla
  • isimsiz..: ACUN BENCE SEBA YI UYARSAYDI DAHA İYİDİ BENCE SÜREKLİ YANINDAKİ GENÇ ŞEHZADEYE ASILDI GERÇİ SEBA BUNU GÖRMESENİZ DE HEP YAPIYOR AMA BU KEZ FENA GEÇTİ KENDİNDEN.. 4 3 Yanıtla
  • kenan: La bu ne laa 1 2 Yanıtla

Advertisement