2019'un bir başka trendi: İşçi tulumları nasıl kombinlenir? - Son Dakika
Moda

2019'un bir başka trendi: İşçi tulumları nasıl kombinlenir?

2019\'un bir başka trendi: İşçi tulumları nasıl kombinlenir?

2019 Sonbahar sezonuna damgasını vuran işçi tulumları yaza da uyarlanarak tüm hızı ile trend olmaya devam ediyor. Peki, kullanımı oldukça riskli ancak sokakların stil kızı olmak için birebir olan işçi tulumları nasıl kombin edilir?

07.06.2019 09:06  Güncelleme: 16:17

Tek parça olduğu için kolay kullanımlı olduğu düşünülen ancak maskülen havası ile de tereddüte düşüren işçi tulumlarının kullanımının bazı ipuçları var. Sokaklarda ve ünlüler üzerinde oluşan stili artık işçi tulumları için sınırların kalmadığının göstergesi.

SANDALET Mİ, SPOR AYAKKABI MI, YOKSA TOPUKLULAR MI?

Kullanacağınız ayakkabı işçi tulumunuzu adeta bambaşka bir havaya sokacak. Rahat ve cool bir hava elde etmek isteyenler spor ayakkabı kullanmalıdırlar. Özellikle beyaz spor ayakkabı ile oldukça yakışıyorlar. Ancak maskülenliği kırıp feminenlikle buluşturmak isteyenlerin ilk tercihi topuklu ayakkabılar olacaktır. "Ben daha hippi ve yaza hitap eden bir tarz oluşturmak istiyorum" diyenlerdenseniz şayet, sandaletler yazın vazgeçilmezi zaten.

2019'un bir başka trendi: İşçi tulumları nasıl kombinlenir?

İŞÇİ TULUMU HİÇ KEMERSİZ OLUR MU?

Elbette olur. Ancak daha stil bir görüntü isteyenler aksesuarların gücünü bilir. Caddelerin it-girl'ü olmanın ilk kuralı farklı parçaları ustalıkla kullanmaktır. Baştan aşağı tekdüze bir görüntü sergileyen işçi tulumları için feminen bir kemer görüntüyü 180 derece değiştirecektir.

2019'un bir başka trendi: İşçi tulumları nasıl kombinlenir?

KIVRIMLARA SAVAŞ AÇIN

Muhteşem bir stilin önemli kurallarından biri de vücudunuzu tanımak ve ona uygun giyinmektir. Ancak kıvrımlar cool bir görünüm için yeterli değildir. Önemli noktalardan biri de risk alıp kıvrımları kapatarak cool görünmektir. Bu anlamda işçi tulumlarının hareketini bir ceketle örtmek oldukça cesaret isteyen, tarz bir yaklaşım olacaktır.

2019'un bir başka trendi: İşçi tulumları nasıl kombinlenir?

NEONLA BİRLEŞTİRİN

2019'un bir başka trendi olan neon renkler hemen hemen her yerde. Grileri renklendiren, tek başına yazı getiren neonları kullanmak için artık kendimize daha az sınır koyuyoruz. Bu sene ön plana çıkan baştan aşağı neon giyinme trendini baştan aşağı bizi saran işçi tulumları ile birleştirmek moda. Neon bir tulum özellikle özel günlerde 5 yıldız alacaktır.

2019'un bir başka trendi: İşçi tulumları nasıl kombinlenir?

CEPLİ ÇANTALAR, İŞÇİ TULUMLARINI HATIRLATIYOR

İşçi tulumlarının maskülenliğinden çekinmiyorsanız üstüne cepli çantalar ve bel çantaları takmanın şıklığını yaşayabileceksiniz. Özellikle altına topuklu ayakkabı giyerseniz farklı stilleri feminenlik potasında eritebilirsiniz.

Son Dakika Moda 2019'un bir başka trendi: İşçi tulumları nasıl kombinlenir? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement