Lady Diana'nın ilham veren ikonik stili - Son Dakika
Moda

Lady Diana'nın ilham veren ikonik stili

Lady Diana\'nın ilham veren ikonik stili

Bir dönemin değil her dönemin gerçek prensesi Lady Diana; zerafeti, duyarlılığı ve alçak gönüllülüğüyle herkesin gönlünde taht kurmuş bir asildi. Başına gelen talihsiz kaza sonucu aramızdan ayrılışının üzerinden yıllar geçti ancak biz onu hala sevgi dolu anneliği ve gerçek bir ikon oluşuyla hatırlıyoruz.

08.07.2019 14:19

1981 yılında yaptığı düğününde giydiği ve tüm otoritelerden tam not alan gelinliğinden tutun da intikam için üzerine geçirdiği siyah küçük elbisesine kadar her ayrıntısı olay olmuş ve yıllarca konuşulmuştu. Biz de sizler için Diana'nın stilinin olmazsa olmazlarını derledik.

 <a class='keyword-sd' href='/lady-diana/' title='Lady Diana'>Lady Diana</a>'nın ilham veren ikonik stili

1.TAMAMLAYICI GÖZLÜKLER

Her ne durumda olursa olsun güneş gözlükleri onun vazgeçilmeziydi. Gündüzleri asla yanından ayırmadığı çeşitli renk ve ebatlardaki gözlükleri, gece de aksesuar olarak başında dururdu.

Lady Diana'nın ilham veren ikonik stili

2.RENGARENK FULARLAR

Fular, güzel prensesin göz kamaştıran stilinin bir tamamlayıcısıydı. Bazen başına taktığı fularını bazen de boynuna dolardı. Diana'nın her zaman kıyafeti ve makyajıyla bir bütün içerisinde olan fularları son yıllarda tekrar popüler oldu.

Lady Diana'nın ilham veren ikonik stili

3.ADAPTASYONA AÇIK BİR STİL

Lady Diana her an her yerde olabilen bir yardım meleği olarak bilinirdi. Bu yüzden sarayından hatta ülkesinden bile uzakta geçirdiği çokça zaman olurdu. Bu yüzden gittiği her ortama ayak uydurabilen, o durumun içine bir şekilde girebilen gerçek bir ikondu.

Lady Diana'nın ilham veren ikonik stili

4.YER YER FEMİNEN VE MASKÜLEN BİR HAVA

Diana eşinin kendisine uyguladığı ve herkesçe bilinen psikolojik baskılara rağmen hep dik durdu ve boyun eğmedi. Bu doğrultuda zaman geçtikçe stili daha sert bir çizgiye kaydı. Şık takım elbiseler, döpiyesler onun kendi yorumuyla tekrar hayat bulmuştu.

Son Dakika Moda Lady Diana'nın ilham veren ikonik stili - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement