Çorlu'da İneğe Çarpan Otomobil Hurdaya Döndü, Yaralı İnek Sahipsiz Kaldı - Son Dakika
Otomobil

Çorlu'da İneğe Çarpan Otomobil Hurdaya Döndü, Yaralı İnek Sahipsiz Kaldı

Çorlu\'da İneğe Çarpan Otomobil Hurdaya Döndü, Yaralı İnek Sahipsiz Kaldı

Tekirdağ Çorlu'da gece saatlerinde meydana gelen kaza sonucu, bir otomobil ineğe çarptı ve hurdaya döndü. Çarpmanın etkisiyle tarlaya savrulan inek de yaralandı. Olay yerinden kaçan çobanın telefonla aranan belediye ise duruma kayıtsız kalarak yaralı inek sahipsiz kaldı.

15.09.2023 10:22  Güncelleme: 10:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ Çorlu'da ineğe çarpan otomobil hurdaya dönerken, tarlaya fırlayan inek de yaralandı. Çoban olay yerinden kaçarken, telefonla aranan belediye de duruma kayıtsız kalınca yaralı inek sahipsiz kaldı.

Kaza, gece saatlerinde Havuzlar - Türkgücü yolu üzerinde meydana geldi. Türkgücü istikametine seyreden Yasin A. idaresindeki otomobil, yoldan geçen ineğe çarptı. Sürücü kazayı yara almadan atlatırken, otomobili ise hurdaya döndü. Çarpmanın şiddetiyle tarlaya savrulan inek de yaralandı.

Hayvanları otlatmaya çıkaran çoban da olay yerinden kaçarak kayıplara karıştı. Kazayla ilgili konuşan otomobil şoförü Yasin A., "Ben normal yolumda giderken, inek bir anda önüme çıktı. Frene bastım ama kaza yine de kaçınılmaz oldu. Çoban yanıma geldi ama sonra bir arabaya binip kaçmış" diye konuştu.

Çobanının olay yerini terk etmesiyle belediyenin de aranmasına rağmen duruma kayıtsız kalması üzerine yaralı hayvan sahipsiz kaldı. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Otomobil Çorlu'da İneğe Çarpan Otomobil Hurdaya Döndü, Yaralı İnek Sahipsiz Kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement