Mclaren Yeni Bir Sayfa Açmaya Hazırlanıyor! - Son Dakika
Otomobil

Mclaren Yeni Bir Sayfa Açmaya Hazırlanıyor!

Mclaren Yeni Bir Sayfa Açmaya Hazırlanıyor!

Sezona oldukça güç bir başlangıç yapan McLaren'de Martin Whitmarsh, takım olarak kötü gidişata dur demeye ve yeni bir sayfa açmaya çok yakın olduklarını ifade etti.

10.04.2013 11:30

Avustralya'da zirvenin çok uzağında bir hıza sahip olduğu açıkça görülen McLaren, ikinci yarış olan Malezya GP'de ise gelişim göstermiş, hatta Jenson Button yarıştan çekilmeden kısa bir süre önce podyum mücadelesi verebilecek pozisyonlara yükselmişti.

Bu zorlu iki yarış haftası boyunca özellikle pilotlarının tavırlarından memnuniyet duyduğunu ifade eden Martin Whitmarsh, sezona verilen üç haftalık arada MP4-28'in performansını patlatacak doğru yolu bulduklarını düşündüğünü ifade etti.

"Takımın olaylara yaklaşımı örnek teşkil edecek düzeydeydi. Jenson ve Checo'nun (Perez) davranışları da harikaydı. Her ikisi de gerçek ve ilham alınabilecek lider karakterlere sahip oldularını gösterdiler ve takımımızı temsil etmeye ne kadar layık olduklarını kanıtladılar. Tasarımcılar, mühendisler, mekanikerler ve diğer herkes de yorulmak bilmeden, dur durak demeden otomobilin potansiyelini ortaya çıkartmak için çalıştılar. Artık bu kötü gidişe dur demeye yakın olduğumuza inanıyoruz."

Perez de takımın bu zor duruma verdiği reaksiyonu, "inanılmaz" diye tanımladı.

"Sezonun ilk iki yarışının ardından nefes alacak gerçekten çok az zaman oldu. Otomobili daha istikrarlı bir performansa kavuşturmak için gerekli değişiklikleri yapmak için bu süre gerçekten çok önemliydi. Yalnızca takımın olaylara verdiği tepkinin hızı değil, herkesin bütün bu değişiklikleri pozitif bir ruh haliyle yapmasını görmek de inanılmaz. Bence muhteşem bir ekip işi oldu."

Kaynak: OtomobilGazetesi.com

Son Dakika Otomobil Mclaren Yeni Bir Sayfa Açmaya Hazırlanıyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement