Opel Experimental: Opel'in geleceğine dair detaylar paylaşıldı - Son Dakika
Otomobil

Opel Experimental: Opel'in geleceğine dair detaylar paylaşıldı

Opel Experimental: Opel\'in geleceğine dair detaylar paylaşıldı

Opel'in yeni konsept aracı Experimental, Münih'te düzenlenecek IAA Mobility'de tanıtılacak. Cesur ve yalın tasarım felsefesini yansıtan araç, Opel markasının geleceğini gözler önüne seriyor. Opel CEO'su Florian Huettl, Experimental'in markaları için yeni bir dönemin başlangıcını temsil ettiğini belirtti. Araçta Opel Compass'ın geliştirilmiş versiyonu ve aerodinamik tasarım özellikleri dikkat çekiyor.

14.07.2023 14:46  Güncelleme: 14:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Opel'in geleceğine dair detaylara sahip olan konsept otomobil Experimental'in ilk detayları paylaşıldı.

Markanın yeni logoya sahip olan yeni konsept aracı, 5-10 Eylül 2023 tarihleri arasında, Münih'te düzenlenecek IAA Mobility'de kamuoyu ile buluşacak. İlk kez IAA'da sergilenecek olan "Experimental" isimli konsept araca dair detaylar günbegün ortaya çıkmaya devam ediyor. İlk fotoğraflar, Opel Experimental'deki hassas çizgileri ve ayrıntılara gösterilen özeni ortaya koyuyor. Cesur ve yalın tasarım felsefesinin daha teknik ve abartılı yorumu, Opel markasının geleceğini gözler önüne seriyor.

Opel Experimental: Opel'in geleceğine dair detaylar paylaşıldı

Opel CEO'su Florian Huettl; "Opel Experimental, markamız için yeni bir dönemin başlangıcını temsil ediyor. Opel markasının geleceği ile ilgili somut bir vizyon sağlamak için tasarlandı. Yakında daha fazla ayrıntı açıklayacağız. Bizi izlemeye devam edin" dedi.

Opel Experimental: Opel'in geleceğine dair detaylar paylaşıldı

İlk görsellerde göze çarpan en dikkat çekici unsurlardan biri, Opel tasarım felsefesinin yol gösterici unsurlarından biri olan Opel Compass'ın daha da gelişmiş olması. Yeni aydınlatmalı Şimşek, markanın karakteristik ön cephesindeki en önemli dizayn ögesi olan Opel Vizör'ün ve kendinden emin bir şekilde Compass'ın merkezine oturuyor. Yatay eksende uzatılan kanat, ışık imzası ile çevrelenirken, aydınlatmalı orta kıvrım ile tasarıma daha fazla vurgu katıyor. Gereksiz kıvrım ve çizgilerinden arındırılmış düz gövde yüzeyindeki belirgin kırmızı ışık grafiği, Opel Experimental'in arka cephesinde Compass'ı tekrar hatırlatır nitelikte.

Opel Experimental: Opel'in geleceğine dair detaylar paylaşıldı

Aerodinamik verimlilik, uzun süredir Opel binek otomobillerinin en önemli unsurlarından biri. Jantların kanat benzeri tasarımı, Opel Experimental örneğinde de aerodinamiğe gösterilen önemi yansıtıyor. Opel'in tasarımdaki fütüristik yaklaşımı iç mekanda da devam ediyor. Markaya özgü ergonomik koltuklar, sürdürülebilir ve çevreci bir yaklaşım ortaya koyuyor.

Kaynak: Carmedya.com

Son Dakika Otomobil Opel Experimental: Opel'in geleceğine dair detaylar paylaşıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement