Yeni Suzuki Swift Basına Sızdı - Son Dakika
Otomobil

Yeni Suzuki Swift Basına Sızdı

Yeni Suzuki Swift Basına Sızdı

CARMEDYA.COM – 1982 yılında ortaya çıkan Suzuki Swift yenileniyor. Segmentinin başarılı oyuncularından olan Suzuki Swift, basına sızan broşürleriyle tüm dikkatleri üzerine çekti. Model selefine göre artık daha modern görünüyor. Özellikle ön farlar ve ızgara grubunda büyük değişim yaşayan Suzuki Swift, daha dinamik görünüyor. Yeni detayların yanı sıra model eski nesilden de izler taşıyor. İç mekanda model...

19.12.2016 12:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CARMEDYA.COM –1982 yılında ortaya çıkan Suzuki Swift yenileniyor. Segmentinin başarılı oyuncularından olan Suzuki Swift, basına sızan broşürleriyle tüm dikkatleri üzerine çekti. Model selefine göre artık daha modern görünüyor. Özellikle ön farlar ve ızgara grubunda büyük değişim yaşayan Suzuki Swift, daha dinamik görünüyor. Yeni detayların yanı sıra model eski nesilden de izler taşıyor. İç mekanda model ailesindeki tasarım dilini yansıtıyor. Konsol tasarımının Vitara"dan, havalandırma kumandalarının ise Ignis modelinden alındığı dikkatlerden kaçmıyor.

/p>

Modelin yayınlanan broşüründe bir konu önemlilik arz ediyor. Model artık Hibrit motor seçeneği ile de satılacak. 1.2 litre hacimli motor ile sunulacak olan elektrikli motor, özellikle yakıt ekonomisi konusunda model katkı sağlayacak. Modelin japon pazarına sunulacağı donanımlaır ise şu şekilde sıralanıyor; Hybrid RS, RSt, RS, Hybrid ML, XL and XG.

Yeni Suzuki Swift Basına Sızdı

Ayrıca modelde 1.0 litre turbo beslemeli bir motor da sunulacak. 6 ileri manuel şanzımanla gelecek olan bu ünite performans konusunda beklentileri karşılayacak gibi görünüyor. Bu motor sadece RSt versiyonunda gelecek.

Yeni Suzuki Swift Basına Sızdı

Yeni Suzuki Swift Basına Sızdı

Yeni Suzuki Swift Basına Sızdı

Yeni Suzuki Swift Basına Sızdı

Kaynak: Carmedya.com

Son Dakika Otomobil Yeni Suzuki Swift Basına Sızdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement