Adalet Bakanı Bozdağ: Paralel Devlet Yapılanması ve Destekçileri Diyanet'e İtibar Suikasti Yapıyor... - Son Dakika
Politika

Adalet Bakanı Bozdağ: Paralel Devlet Yapılanması ve Destekçileri Diyanet'e İtibar Suikasti Yapıyor...

"diyanet'in VERDİĞİ YENİ FETVA DİYE YAYINLAMAK AHLAKSIZLIK VE AÇIK BİR İTİBAR CELLATLIĞIDIR" ADALET Bakanı Bekir Bozdağ, Din İşleri Yüksek Kurulu Dini Bilgilendirme Platformu'na sorulan "Bir babanın öz kızına duyduğu şehvet, karısıyla olan nikahını düşürür mü?" sorusuna siteden verilen yanıtla başlayan 'Diyanet' tartışmalarına ilişkin açıklama yaptı.

09.01.2016 16:10

"diyanet'in VERDİĞİ YENİ FETVA DİYE YAYINLAMAK AHLAKSIZLIK VE AÇIK BİR İTİBAR CELLATLIĞIDIR"

ADALET Bakanı Bekir Bozdağ, Din İşleri Yüksek Kurulu Dini Bilgilendirme Platformu'na sorulan "Bir babanın öz kızına duyduğu şehvet, karısıyla olan nikahını düşürür mü?" sorusuna siteden verilen yanıtla başlayan 'Diyanet' tartışmalarına ilişkin açıklama yaptı. Bozdağ, "13 yıl önce verilmiş fetvanın bir kısmını almak, alınan kısmın bazı yerlerini değiştirmek, bazı ifadeleri de buraya eklemek ve bunu da Diyanet'in verdiği yeni fetva diye yayınlamak, ahlaksızlık ve açık bir itibar cellatlığıdır" dedi.

"AÇIK BİR İTİBAR CELLATLIĞIDIR"

Sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Bozdağ, 13 yıl önce verilmiş fetvanın bazı yerlerinin değiştirilerek Diyanet'in verdiği yeni bir fetva diye yayınlandığını öne sürdü. Adalet Bakanı Bozdağ, Din İşleri Yüksek Kurulu Başkanı Ekrem Keleş'in konuya ilişkin açıklamalarına da değinerek şunları söyledi: "13 yıl önce verilmiş fetvanın bir kısmını almak, alınan kısmın bazı yerlerini değiştirmek, bazı ifadeleri de buraya eklemek ve bunu da Diyanet'in verdiği yeni fetva diye yayınlamak, ahlaksızlık ve açık bir itibar cellatlığıdır. Lütfen medyadaki yalancılara iftiracılara kendinizi kullandırmayın ve bir konuda güvenilir kaynaktan doğru bilgi edinmeden taraf olmayın. DİYK Başkanı açıkladı: "Din İşleri Yüksek Kurulumuzun böyle bir fetvası kesinlikle olmamıştır, olmaz, olamaz" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Politika Adalet Bakanı Bozdağ: Paralel Devlet Yapılanması ve Destekçileri Diyanet'e İtibar Suikasti Yapıyor... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • SULTAN BOZACI:
    Rabbim İslam Düşmanlarına Fırsat Vermesin Asla Kötü Emellerine Ulaştırmasın İnşaallah 0 0 Yanıtla
  • SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement