Adalet Bakanı Tunç, Şehit Başsavcı Murat Uzun'un ailesini ziyaret etti - Son Dakika
Politika

Adalet Bakanı Tunç, Şehit Başsavcı Murat Uzun'un ailesini ziyaret etti

Adalet Bakanı Tunç, Şehit Başsavcı Murat Uzun\'un ailesini ziyaret etti

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, terör örgütü PKK tarafından şehit edilen Başsavcı Murat Uzun'un Samsun'da ikamet eden ailesini ziyaret etti.

13.10.2023 18:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Şehit Başsavcı Murat Uzun'un ailesini ziyaret etti

SAMSUN - Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, terör örgütü PKK tarafından şehit edilen Başsavcı Murat Uzun'un Samsun'da ikamet eden ailesini evinde ziyaret etti.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Adalet Spor Oyunları'na katılmak üzere geldiği Samsun'da, Tunceli'nin Ovacık İlçe Cumhuriyet Başsavcısı olarak görevini ifa ederken 2012 yılında bölücü terör örgütünün hain saldırısı sonucu şehit olan Cumhuriyet Başsavcısı Murat Uzun'un Samsun'un İlkadım İlçesi İlyasköy Mahallesi'ndeki eşi Cihan Uzun ile babası Hamit Uzun ve annesi Ayşe Uzun'u evlerinde ziyaret etti. Ziyarete Samsun Valisi Orhan Tavlı, AK Parti Samsun Milletvekilleri Orhan Kırcalı, Ersan Aksu, Samsun Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Sabri Kılıç, ve şehit Başsavcının kardeşleri Ramazan, Zafer, Ercan Uzun ve Hülya Uzun Yiğit hazır bulundu. Bakan Tunç'un kapıda karşılayan baba Hamit Uzun ve anne Ayşe Uzun ona kahve ikram ettiler. Bakan Yılmaz Tunç anne Ayşe Tunç'un elimi öperek şehit ailesiyle bir süre sohbet ettikten sonra evden ayrıldı. Bakan Yılmaz Tunç'a mahallede bulunan çocuklarda büyük ilgi gösterdiler. Bakan Tunç çocuklarla sohbet edip daha sonra mahalleden ayrıldı.

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Adalet Bakanı Tunç, Şehit Başsavcı Murat Uzun'un ailesini ziyaret etti - Son Dakika


Advertisement