Adıyaman'dan TBMM'ye kick boksta kuşak sahibi milletvekili - Son Dakika
Politika

Adıyaman'dan TBMM'ye kick boksta kuşak sahibi milletvekili

Adıyaman\'dan TBMM\'ye kick boksta kuşak sahibi milletvekili

Adıyaman'ın çiçeği burnunda ki Kick Boks sporcusu Milletvekili Mustafa Alkayış, meclise gitmeden önce son antrenmanına çıktı.

22.05.2023 12:49  Güncelleme: 13:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman'ın çiçeği burnunda ki Kick Boks sporcusu Milletvekili Mustafa Alkayış, meclise gitmeden önce son antrenmanına çıktı.

Koyu kahverengi birinci Dan kuşak sahibi olan ve aynı zamanda kick boks hakemi olan Mustafa Alkayış, AK Parti'den milletvekili seçildi. Yıllarca hem spor hem siyaseti bir arada yürüten Mustafa Alkayış, son antrenmanını yaptı. Uzun yıllar siyaset yapan Mustafa Alkayış, siyasette olduğu gibi ringde de usta hamleler yaparak sporda da başarısını gösteriyor. Türkiye Kick Boks Güneydoğu Bölge Başkanı ve Milli Takım Antrenörü Haluk Erdoğan'ın gözetiminde antrenman yaparak, son maçına çıkan Mustafa Alkayış'a eldiven ve madalya verildi. Adıyaman Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş ve Türkiye Kick Boks Güneydoğu Bölge Başkanı ve Milli Takım Antrenörü Haluk Erdoğan'a bundan sonrası milletvekilliği görevinde başarılar diledi. Türkiye Kick Boks Güneydoğu Bölge Başkanı ve Milli Takım Antrenörü Haluk Erdoğan, "Milletvekilim dört yıl boyunca hem siyaseti hem de sporu bir arada götüren ender siyasetçilerden bir tanesidir. Hiçbir zaman için sporu, antrenmanları aksatmadı. Sporu seven, sporun içerisinde yoğrulan milletvekilimiz ile son antrenmanımızı Adıyaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde ringde yaptık. Bundan sonraki milletvekilliği hayatında başarılar diliyorum. Kendisi koyu kahverengi birinci dan sporcumuz ve aynı zamanda kick boksun hakemidir" dedi.

AK Parti Milletvekili Mustafa Alkayış ise, kick boks sporu ile çocuğunu antrenmana götürürken tanıştığını belirterek, "Kick boks ile çocuğu antrenmana götürürken tesadüfen tanıştım. Daha sonra da bu sporu gerçekten çok sevdim. Antrenmanlarımı aksatmamaya özel bir gayret gösterdik. Çünkü spor gerçekten bu hayatın meşgalesinden insanı uzaklaştırıyor. İnsanı daha sakin hale getiriyor. Daha hayata tutunmasını, o yorgunluğu hepsini bir tarafa götürüyor. O yüzden ben yaş gurubu ne olursa olsun herkesi spor yapmaya davet ediyorum. Biz her zaman sözün üstünlüğüne sözün gücüne inanan insanlarız. Gerçekten bu spor tanındığı zaman kick boks sporu tanındıkça ne kadar faydalı bir spor olduğu, aslında ne kadar nazik bir spor olduğu da anlaşılacaktır" ifadelerini kullandı.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş ise konuşmasında, "Yediden yetmiş yediye gençlerin ve çocukların yanı sıra ailelerin ve bürokrasinin, siyasetin ve çeşitli meslek guruplarının, özellikle ailelerin çocuklarla beraber tesislerde spor yapmasını önceliklerimiz arasına koymuş bulunmaktayız. Bunların en iyi örneği de milletvekilimizdir. Sporun içerisinden gelen önemli temsilcilerimizin, milletvekillerimizin olması bizi de bu anlamda çok şanslı bir duruma getiriyor. Spor, özellikle sosyal, psikolojik ve fizyolojik katkılarına baktığımız zaman milletvekilimizin çok yoğun programları içerisinde spora zaman ayırması aslında bireyin hem sosyal, hem psikolojik, hem fiziksel olarak hem dinlenmesine hem vücudun kendini yenilemesine en iyi örneği diyebiliriz" şeklinde konuştu. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Adıyaman'dan TBMM'ye kick boksta kuşak sahibi milletvekili - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul'da mitinglere katılacak
    01:45 Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul'da mitinglere katılacak

    Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sultanbeyli ve Sancaktepe'de düzenlenecek mitinglerde halka hitap edecek. Ayrıca, İstanbul Kongre Merkezi'ndeki Gençlik Aşkıyla Yeniden İstanbul Programı'na da katılacak.

  • Avcılar'da koca dehşeti: Eşini silahla vurarak öldürdü
    01:42 Avcılar'da koca dehşeti: Eşini silahla vurarak öldürdü

    Avcılar'da yaşanan olayda, Vehbi Yıldız adlı şahıs, 3 çocuğunun annesi olan eşi Serap Yıldız'ı bilinmeyen bir nedenle silahla vurarak öldürdü. Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan Vehbi Yıldız'ın eylemi sonrası olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi ancak Serap Yıldız'ın hayatını kaybettiği belirlendi. Olayın ardından yapılan incelemelerin ardından Serap Yıldız'ın cenazesi Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

  • Ali Babacan, Bingöl'ün Karlıova ilçesini ziyaret etti
    01:33 Ali Babacan, Bingöl'ün Karlıova ilçesini ziyaret etti

    DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, yerel seçim çalışmaları kapsamında Bingöl'ün Karlıova ilçesini ziyaret etti. Babacan, partililer tarafından karşılandı ve partisinin Karlıova Belediye Başkan adayı İlyas Bingöl'e destek istedi. Babacan, Türkiye'deki sorunlarla ilgili hazırladıkları ansiklopediyi ve DEVA belediyeciliği ahlaki kural bildirgesini anlattı.

  • Hamza Dağ: 'Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir'le paylaşacağım'
    01:15 Hamza Dağ: 'Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir'le paylaşacağım'

    AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, Selçuk'ta düzenlenen mitingde projelerini anlatarak heyecanını İzmir halkıyla paylaştı.

  • Murat Kurum: Sandıkları terk etmeyelim, sandık sonuçlarını teslim edene kadar rehavete kapılmayalım
    01:13 Murat Kurum: Sandıkları terk etmeyelim, sandık sonuçlarını teslim edene kadar rehavete kapılmayalım

    Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Murat Kurum, sandık güvenliğine dikkati çekerek "Onlar Cumhurbaşkanlığı seçiminde de 'Kazandık, aramızda kalsın öndeyiz, kazanıyoruz.

  • Lübnan Başbakanı Mikati, İtalya Başbakanı Meloni sandığı diplomatı öperek selamladı
    00:38 Lübnan Başbakanı Mikati, İtalya Başbakanı Meloni sandığı diplomatı öperek selamladı

    Lübnan Başbakanı Necip Mikati, ülkesine ziyaret gerçekleştiren İtalya Başbakanı Giorgia Meloni ve heyetini havalimanında karşıladı. İtalyan lideri uçağının önünde bekleyen Lübnan Başbakanı, Meloni yerine yanlışlıkla başka birini öptü. Gülümseten anlar kameralara yansıdı.

  • Hakan Peker, evlilikleri ve özel ilişkileri hakkında samimi itiraflarda bulundu
    00:34 Hakan Peker, evlilikleri ve özel ilişkileri hakkında samimi itiraflarda bulundu

    Ünlü şarkıcı Hakan Peker, bir televizyon programında üç kez evlenip boşandıktan sonra yaşadığı deneyimleri paylaşarak, 'Sevgi Yedeklemesi' olarak adlandırdığı bir durumu fark ettiğini açıkladı. Peker, psikolojik olarak travma yaşayan insanların birden fazla ilişkiyi aynı anda sürdürme eğiliminde olabileceğini ve bunun arkasında derin duygusal nedenlerin yattığını belirtti. Ayrıca programda, Hakan Peker'in belediye başkanlığı adaylığına hazırlık süreci ve siyasete giriş kararı da konuşuldu.


Advertisement