AK Parti Aksaray Belediye Başkan Adayı Yazgı, İddialı - Son Dakika
Politika

AK Parti Aksaray Belediye Başkan Adayı Yazgı, İddialı

AK Parti Aksaray Belediye Başkan Adayı Yazgı, İddialı

Aksaray Belediye Başkan adayı Yazgı, "Bayrağı ve hizmet çıtasını en üst seviyeye çıkarma gayreti içinde olacağımdan kimsenin şüphesi olmasın." dedi.

02.12.2013 19:35  Güncelleme: 19:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti'den Aksaray Belediye Başkanlığına aday gösterilen Haluk Şahin Yazgı, "Bu bir bayrak yarışıdır. Bu bayrağı ve hizmet çıtasını en üst seviyeye çıkarma gayreti içerisinde olacağımdan kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

Yazgı, AK Parti İl Başkanlığı'nda düzenlediği basın toplantısında, belediye başkan adaylığından dolayı Allah'a şükrettiğini söyledi.

AK Parti'de 5 sene önce siyasete başladığını ifade eden Yazgı, "Belediye meclis üyeliğine başvurduğumda 25. sıradaydım. O zamanki il başkanıma, 'partim, bana hangi görevi verirse onu yapmaya hazırım' demiştim. Ardından il kongresi yapıldı ve il başkan yardımcılığı görevine getirildim. Bunun akabinde merkez ilçe başkanlığı görevine geldim. Bu arada istifalar üzerine, belediye meclisine yedeklerden girdim. Bugüne kadar hem merkez ilçe başkanlığı hem de belediye meclis üyeliğini alnımın akıyla yaptım" diye konuştu.

Dedesinin daha önce zabıta müdürlüğü yaptığını belirten Yazgı, şunları kaydetti:

"Dedem, işini hakkıyla ve ilkeli şekilde yapardı. Onun torunu olmaktan gurur duyuyorum. Allah nasip eder de belediye başkanı olursam; dedem gibi çalışkan ve ilkeli olmak için var gücümle çalışacağıma söz veriyorum. Belediyede hizmet etmek dedemden bana kalan bir mirastır. Benim mesleğim ise baba mesleğidir. Babam, Aksaray'ın ilk mimarları arasındadır. Çalışma hayatı boyunca sayısız eserlere imza atmıştır. Babamdan, insanlara hizmet etmenin ne kadar kutsal ve onurlu bir iş olduğunu, bu hizmetin ilk adımının da güler yüzlü, mütevazı olmaktan geçtiğini öğrendim. Mesleğimin gereği, belediye ikinci adresimdir. Yaptığım projeler orada onaylanır. Bundan dolayı imar işleri benim 15-20 yıldır, her zaman bildiğim ve tanıdığım bir alandır."

Yazgı, belediyecilik alanında bilgi ve tecrübesinin diğer partilerin adaylarına göre daha fazla olduğuna inandığını ifade etti.

Aksaray'da 2 dönemdir belediye başkanlığı görevini sürdüren Belediye Başkanı Nevzat Palta'ya da teşekkür eden Yazgı, "Nevzat Palta'yı, dürüstlüğüyle, çalışkanlığıyla ve davamız için gösterdiği gayretleri nedeniyle her zaman takdir etmişimdir. Bu bir bayrak yarışıdır. Bu bayrağı ve hizmet çıtasını en üst seviyeye çıkarma gayreti içerisinde olacağımdan kimsenin şüphesi olmasın" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika AK Parti Aksaray Belediye Başkan Adayı Yazgı, İddialı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement