AK Parti Bayrampaşa Aday Adayı Av. Ali Kahraman Oldu - Son Dakika
Politika

AK Parti Bayrampaşa Aday Adayı Av. Ali Kahraman Oldu

AK Parti Bayrampaşa Aday Adayı Av. Ali Kahraman Oldu

AK Parti Bayrampaşa Belediye Başkan Aday Adayı Ali Kahraman, belediyeciliğe yeni bir anlayış getirmek istediğini söyledi.

07.11.2013 15:14  Güncelleme: 08:00

Yerel seçimlere kısa bir süre kala, aday adayları seçim çalışmalarına da hız verdi.

AK Parti'den Bayrampaşa Belediye Başkanlığına aday adayı olan Ali Kahraman, Adapark'ta düzenlediği kahvaltılı basın toplantısı ile medya mensuplarıyla bir araya geldi. Aday adayı olma gerekçelerini, tek tek anlatan Kahraman, belediyeciliğe yeni bir anlayış getirmek istediğini söyledi.

Kahraman, "25 yıllık Bayrampaşalı olarak yaşanılan yer ile ilgili felsefem hep bu olagelmiştir ve bu düşüncenin ışığında uzun yıllar Bayrampaşa'da aktif görevlerde bulundum. Bayrampaşa, kendi nüfusu dışında, mega kent İstanbul'un hemen hemen tüm ulaşım ağlarının kesiştiği noktada bulunması, çeşitli iş kollarının merkezlerini içinde barındırması, alt ve üst yapısıyla cezbedici özelliklere sahip olması dolayısıyla metropol içinde bir metropol olarak yükselmektedir." dedi.

Ali Kahraman "Bir yerin bu şekilde yükselişi tanımlanırken aynı zamanda gelişen toplumsal, ekonomik ve psikolojik değişimleri de gözlemek gerekir. Değişen kent, değişen insan demektir çünkü. Bu yüzden hızla değişen bir dünyada, sosyal, ekonomik, kültürel ve coğrafik olarak önemli bir konuma sahip bir ilçenin yönetiminin de bu değişime paralel olarak dinamik ve canlı olması gerekir. Kenti değiştirirken o kentte yaşayan insanlara da sahip çıkmak, onları korumak zorundadır yerel yönetici. Çünkü yerel yönetim, iktidar ve hâkimiyet kurma alanı değil, bizzat hizmet etme, koşuşturma ve fedakârlık yapma alanıdır. Yerel yönetim, kente ait kimliğin tanımlanması, değer ve anlam haritalarının çıkartılması yeridir; özgürlüklerin genişletilirken hakların korunduğu merkezdir. Bu yüzden çalışmaların hem köklü hem kalıcı, çalışanların ise üretken ve heyecanlı olması, dünyada yaşanan gelişmelere ayak uyduran aynı zamanda köklerine bağlı, adaletin, gururun, refahın, bilgeliğin, aklın, arınmanın ve yeniden doğuşun simgesi, çığır açıcı bir kadroyla mümkündür. Bayrampaşa Belediye Başkanlığına altyapıdan üstyapıya, eğitimden kültüre, sanattan spora her alanda kadromla çığır açıcı çalışmalarımızla talip oldum.

Bayrampaşa ilçesindeki yaşam serüvenimde bir çok Eğitim Kuruluşu ile Sivil Toplum Kuruluşunda yönetici ve üye olarak yer aldım. İlim Yayma Cemiyeti, Liman Eğitim ve Kültür Merkezi, Türk-Alman Üniversitesi, Tüketici Hakem Heyeti, Bayrampaşa Kızılayı, Dünya Yetimler Vakfı, Mazlumder ve Bayrampaşa Spor Kulübü gibi…

Bayrampaşa Spor Kulübünde 5 yıl Yönetici ve Başkanlık Yaptım. Kulüp Başkanlığım sürecinde, 2012-2013 sezonunda mütevazi bir kadromuz olmasına ve düşmemeye oynayacağımız yönündeki genel kanaate rağmen, ekip ruhu ve fair play mantığı ile hareket edip, olağanüstü bir gayret ortaya koyarak takımımızın 2. Lig Play-off'a çıkmasını başarıyla sağladık. Sporun içerisinde olan birisi olarak, İnsan eğitimi ve sağlığında sporun ve özellikle de Futbolun büyük bir öneminin olduğuna inanıyorum. Ülkemizde, Öğretim alanında büyük mesafeler alınmasına rağmen, Eğitim ve Gençlik konularında maalesef ciddi projeler üretilerek hayata geçirilememiştir. Sporun eğitimdeki önemini bilerek bu konuda geniş kitlelere yönelik projeler gerçekleştirmek istiyoruz.

Şimdi, yerel yönetimlerdeki 15 yıllık tecrübemi kadromun ufkuyla zenginleştirerek, "Her Şey Bayrampaşa İçin" sloganıyla, uluslararası standartlarda hizmet veren bir belediye olmak için sorumluluk alıp olağanüstü gayret ortaya koyacak ve birlikte başaracağız. Bunun için, geçmişten ışık alıp geleceği tasarlamaya ve Bayrampaşa'ya büyük hizmetler yapmaya talip oldum." dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Politika AK Parti Bayrampaşa Aday Adayı Av. Ali Kahraman Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement