AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erdem Açıklaması - Son Dakika
Politika

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erdem Açıklaması

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erdem Açıklaması

"Herkes Türkiye'de akaryakıtın yüksek olduğunu ifade ediyor ama yollar arabadan geçilmiyor, yazın küçük ilçelere bile arabalardan girilmiyor"

30.08.2013 16:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, "Herkes Türkiye'de akaryakıtın yüksek olduğunu ifade ediyor ama yollar arabadan geçilmiyor, yazın küçük ilçelere bile arabalardan girilmiyor" dedi.

Ordu'ya gelen Erdem, AK Parti İl Başkanlığı'nda partililerle bir araya geldi. Erdem, burada yaptığı konuşmada, Türkiye'nin her geçen gün büyüyen ve gelişen bir ülke olduğunu söyledi.

"Biz bu kadar güzellikleri yaparken, ülkeyi perişan bir noktadan almıştık" diyen Erdem, şöyle devam etti:

"Konut edindirme yardımları vardı, sahipleri bile bilmiyordu, ödedik. Batık bankalardan dolayı mağdur olan vatandaşların mağduriyetini giderdik. IMF'nin borcunu ödedik, şimdi IMF'ye borç verir hale geldik. Hazine'de Merkez Bankası kaynakları 27,5 milyar dolar iken şimdi 127 milyar dolarda. Ülke zenginleşiyor. Herkes Türkiye'de akaryakıtın yüksek olduğunu ifade ediyor ama yollar arabadan geçilmiyor, yazın küçük ilçelere bile arabalardan girilmiyor. Bu, ekonomik göstergeyi, ekonomik gücü göstermiyor mu? Hemen her geçen yıl yazın Anadolu'ya akış daha fazla oluyor. Bunun sebebi nedir, ekonomidir. İmkanı olan insan doğup bittiği yere ya da tatil yapacağı yerlere, tatil beldelerine akın akın gidiyor."

"Birileri 'biz bu kadar hizmet istemeyiz' diyor"

Erdem, Türkiye'de artık AK Parti'nin hizmet etmediğinin ya da edemediğinin tartışılmadığını vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Peki birileri ne diyor, 'biz bu kadar hizmet istemeyiz, bu kadar olmaz' diyorlar. Geziciler ne dedi, 'üçüncü köprüyü istemeyiz, havaalanını da istemeyiz, Kanal İstanbul'u istemeyiz, HES'leri istemeyiz, nükleer enerji santrallerini istemeyiz', başka sayıyorlar. Mesudiye-Ordu arasındaki yol çalışmasını görselerdi 'bunu da istemeyiz' derlerdi. Kesin, şüpheniz olmasın. Peki siz ne istersiniz? Bir siyasetçi ne için vardır, hizmet etmek için ama birileri evet 'hizmet olmasın' diyor yani. Bu milleti aptal yerine koyuyorlar ama bu millet büyük bir millet."

Erdem, AK Parti'nin yaptığı hizmetler nedeniyle her seçim döneminde oylarını artırdığını, 2014 seçimlerinde de çok farklı neticeler alacaklarını sözlerine ekledi. - Ordu

Kaynak: AA

Son Dakika Politika AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erdem Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement