AK Parti'li Eronat'tan 17 Aralık Operasyonuyla İlgili Açıklama - Son Dakika
Politika

AK Parti'li Eronat'tan 17 Aralık Operasyonuyla İlgili Açıklama

AK Parti\'li Eronat\'tan 17 Aralık Operasyonuyla İlgili Açıklama

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır Milletvekili Oya Eronat, 17 Aralık’ta düzenlenen yolsuzluk ve rüşvet operasyonuyla ilgili yaptığı açıklamada, operasyonların hükümete ve Halk Bankası’na yapılmış bir operasyon olduğunu, diğer operasyonların etrafının sosu olduğunu söyledi.

26.12.2013 16:41

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır Milletvekili Oya Eronat, 17 Aralık'ta düzenlenen yolsuzluk ve rüşvet operasyonuyla ilgili yaptığı açıklamada, operasyonların hükümete ve Halk Bankası'na yapılmış bir operasyon olduğunu, diğer operasyonların etrafının sosu olduğunu söyledi.

Eronat, partisinin Diyarbakır İl Başkanlığı'nda STK temsilcilerini kabulü sırasında yolsuzluk ve rüşvet operasyonlarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Başbakanın arkasında olduklarını belirten Eronat, "Hükümetimiz daha da güçlenerek yoluna devam edecektir. Hepinizin bildiği gibi Başbakanımız 27 Nisan krizi, 367 krizi ve kapatma davaları ile karşılaştı ama halkımız artık eski halk değil, eskiden de halkımız çok bilinçliydi ama özelikle basın bu kadar her şeyi açıkça yazamıyordu. Şu anda çok şükür özgür bir basınımız var, her şey çok açık bir şekilde ortadadır. Uluslararası olarak yapılan bu operasyondan da hükümetimiz güçlenerek çıkmıştır ve yeni kabinemizin de vatanımıza milletimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum, daha güzel işler yapacağız durmak yok yola devam" dedi.

Meyve veren ağacın taşladığını aktaran Eronat, "Meyve veren ağaç taşlanacaktır, İstanbul'daki üçüncü havaalanı, kanal projesi ve üçüncü köprü uluslar arası güçlerin hiç istemediği konular, bu konuda sayın Başbakanımız gerekli tüm açıklamaları zaten yaptı, bizim ekleyecek bir şeyimiz yok. Daha önce yapılan darbeden biz güçlenerek çıktık, çünkü halk bunun hükümete karşı yapılmış bir operasyon olduğunu çok iyi biliyor. Yapılan operasyonlar hükümete ve Halk Bankası'na yapılmış bir operasyondur, diğer operasyonlar etrafının sosudur dikkat dağıtmak içindir ama mesele tüm çıplaklığı ile ortadadır" diye konuştu.

Çözüm sürecine ilişkin değerlendirmede bulunan Eronat, "Bu güzellikleri, bu çözüm sürecini ve bu barış ortamını hiç kimse kaybetmek istemiyor. Hem Güneydoğu'da hem bütün Türkiye'de batı artık şehit cenazesi istemiyor bu aynı zamanda bu aynı zamanda çözüm sürecine de bir darbe vurulmak istenmiştir ama çok şükür halkımız bu oyunu bozmuştur, hükümetimiz bu oyunu bozmuştur ve Diyarbakır halkına da bu konuda çok teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika AK Parti'li Eronat'tan 17 Aralık Operasyonuyla İlgili Açıklama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement