AK Parti Milletvekili Gürşan'dan 'Yolsuzluk Operasyonu' Açıklaması - Son Dakika
Politika

AK Parti Milletvekili Gürşan'dan 'Yolsuzluk Operasyonu' Açıklaması

AK Parti Milletvekili Gürşan\'dan \'Yolsuzluk Operasyonu\' Açıklaması

AK Parti Kırklareli Milletvekili Şenol Gürşan, Lüleburgaz ilçesinde katıldığı bir radyo programında yolsuzluk operasyonlarını değerlendirdi.

28.12.2013 12:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Kırklareli Milletvekili Şenol Gürşan, Lüleburgaz ilçesinde katıldığı bir radyo programında yolsuzluk operasyonlarını değerlendirdi.

11 yıldır AK Parti'nin büyük hayalleri hayata geçirdiğini söyleyen Gürşan, " Türkiye'yi güçlü bir ülke haline getirdi. Bizi birçok kez 'Balyoz'la 'Ayışığı' ile yıkmaya çalıştılar. 2007'de kapatma ile karşı karşıya bıraktılar. 2013'te de malum dış odakların da desteğiyle bir Gezi olayı başlatıldı. Hiçbirisinde başarılı olamadılar yine olamayacaklar. Askeri vesayet ile bizi yıkamadılar, Gezi olayları, Balyoz ile bizi yıkamadılar şimdi yargı ve emniyet ile bizi yıkmaya çalışıyorlar. Yani birileri Türkiye'nin kalkınmasını istemiyor. Halkın iradesini dün olduğu gibi bugün de birileri çıkıp yok etmek istiyor ama bunu başaramayacaklar" ifadelerini kullandı.

Türk halkına her zaman güvendiklerine vurgu yapan Gürşan, halkın her zaman doğru kararı vereceğini belirterek, "Halkımız seçimlerde eğer suçumuz ve günahımız varsa gereken cevabı verecektir. Biz hep söylüyoruz. Biz diktatör olmak için değil, hizmetkar olmak için geldik. Gençlerimizi kullanıyorlar. 3-5 kişi ile sokağa çıkıp istifa edin demek ile olmaz. Seçimler yaklaşıyor. Göreceğiz. ya Türkiye'de karanlık eski güçler kazanacak, ya da yeni Türkiye, milli irade kazanacak" şeklinde konuştu.

"HÜKÜMET YOLSUZLUK YAPSA BU KADAR YATIRIM YAPABİLİR MİYDİ?"

Bazı savcı ve polisler aracılığıyla hükümete komplo yapıldığını ifade eden Gürşan, soruşturmaya karşı olmadıklarını kaydederek, "Biz de soruşturmaya karşı değiliz, soruşturma yapılarak gerçekler ortaya çıkarılsın diyoruz. Ama soruşturmaya baktığımızda bir şeylerin ters olduğunu görmemek elde değil. Bakın bir kere üç farklı operasyon olan TOKİ, Fatih Belediyesi ve Halk Bankası aynı torbaya konmak isteniyor. Bunların üçü de farklı soruşturma gerektiriyor. Diğer taraftan soruşturmanın zamanı da çok yanlış. Savcı operasyonu 15 aydır yürüttüğünü ve 6 ay önce de operasyonun bittiğini söylüyor. Madem 6 ay önce bitti neden o dönem suçüstü yapılmadı da şimdiye bırakıldı. Nedeni çok basit çünkü önümüzde 3 seçim var ve bu seçimler öncesi insanların kafaları karıştırılmak isteniyor. Bir de soruşturmanın gizliliği yok edilmiştir. Madem gizli bir soruşturma o zaman ona göre soruşturma yürütmeliydi. Hükümet yolsuzluk yapsaydı bu kadar yatırım yapabilir miydi?" dedi. - KIRKLARELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika AK Parti Milletvekili Gürşan'dan 'Yolsuzluk Operasyonu' Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement