Ak Partili Erdem: "Millet Oynanan Oyunu Bozacak" - Son Dakika
Politika

Ak Partili Erdem: "Millet Oynanan Oyunu Bozacak"

Ak Partili Erdem: "Millet Oynanan Oyunu Bozacak"

Terör olaylarını yönlendiren üst bir aklın olduğunu söyleyen AK Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı Ekrem Erdem, “Millet oynanan bu oyunun farkındadır.

18.10.2015 09:09

Terör olaylarını yönlendiren üst bir aklın olduğunu söyleyen AK Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı Ekrem Erdem, "Millet oynanan bu oyunun farkındadır. Bugüne kadar milletimizle birlikte birçok oyunu bozduk. İnanıyorum ki bu terör oyununu da bu seçimde bozacağız" dedi.

AK Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı Ekrem Erdem, Sarıyer'de vatandaşla bir araya geldi. Girdiği bir dernek lokalinde vatandaşla sohbet eden Erdem, hem talepleri dinledi hem destek istedi. Toplumun 1 Kasım seçimlerini önemsediğini belirten AK Partili Erdem, "Milletimiz seçime duyarlı. Partilerimiz değerlendirme yaptığı gibi halkımızın da değerlendirme yaptığını görüyoruz. Milletimiz aklıyla hareket ediyor. Türkiye'nin istikrarını önemsediğini, bu sıkıntılardan AK Partiyle çıkacağının farkında olduğu görüyoruz. Vatandaşın partimize teveccühü çok iyi. Bu da gerçekten seçime yönelik bize ciddi bir umut veriyor" dedi.

AK Parti'nin seçim beyannamesinin toplumda karşılık bulduğunu da söyleyen Erdem, "Beyanname güzel olduğu kadar sunumu da güzel oldu. Millet önce AK Partinin seçim beyannamesine odaklandı. AK Parti ne söyleyecek diye bekledi. Biz de seçim beyannamesinde toplumun beklediği konulara değiniyoruz. Gördüğüm kadarıyla da millet beyannameden haberdar. Beyanname gerçekten toplumda karşılık buldu. Vatandaşlar, zaman zaman keşke 7 Haziran'da böyle bir beyanname ile karşımıza çıksaydınız diyorlar" diye konuştu.

AK Partili Erdem, terör olayları ile AK Partinin önünün kesilmeye çalışıldığını vurgulayarak, "Üst akıl terörü kullanarak seçimi yönlendirmek istiyor. Ama gördüğümüz kadarıyla millet bu oyuna daha da bileniyor. Terörün birliğimize, istikrarımıza yönelik olduğunu görüyor. Terör olaylarının hedefinde AK Parti'nin tek başına iktidara gelmemesi var. Millet bunu görüyor. Toplum bu noktada çok şuurlu davranıyor. Bugüne kadar milletimizle birlikte birçok oyunu bozduk. İnanıyorum ki bu terör oyununu da bu seçimde bozacağız. Geçen seçim en çok HDP'nin barajı aşıp aşmayacağı konuşuluyordu. Şimdi bu seçimde de herkes AK Parti'nin tek başına iktidarını konuşuyor. Çünkü Türkiye'nin geleceğini AK Parti'de görüyor. Diğer partilerden vatandaşın bir umudu yok. Zaten diğer partilerin kendi geleceklerinden umudum yok ki vatandaş onlara umut bağlasın" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Ak Partili Erdem: 'Millet Oynanan Oyunu Bozacak' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement