AK Partili Saygılı annesinin elini öpüp oyunu kullandı - Son Dakika
Politika

AK Partili Saygılı annesinin elini öpüp oyunu kullandı

AK Parti İl Başkanı Bilal Saygılı, İzmir'de oy kullanmak için ailesiyle birlikte okula gitti. Sandık görevlileriyle tokalaşan Saygılı, annesinin elini öptükten sonra oy pusulası ile zarfı alıp kabine geçerek oyunu kullandı. Açıklamalarında hayırlı sonuçlar diledi.

14.05.2023 19:46

- AK Partili Saygılı annesinin elini öpüp oyunu kullandı

İZMİR - AK Parti İl Başkanı Bilal Saygılı, Doktor Cavit Özyeğin İlkokulu 1143 No'lu sandıkta oyunu kullandı.

Eşi Şahika Saygılı, annesi Emine Saygılı ve babası Eflatun Saygılı ile birlikte oy kullanacağı okula gelen Saygılı, okulun önünde vatandaşlarla tek tek selamlaştı. Saygılı, daha sonra vatandaşların yanından ailesiyle ayrılarak oy kullanacağı sandığın bulunduğu sınıfa girerek sandık görevlileriyle tek tek tokalaştı. Saygılı, annesinin elini öptükten sonra oy pusulası ile zarfı alıp kabine geçerek oyunu kullandı.

Oy kullanma işlemi sonrası açıklamalarda bulunan AK Parti İl Başkanı Bilal Saygılı, "Evet kıymetli İzmirliler. Saygıdeğer basın mensupları güzel bir gün baharı yaşıyoruz. İnşallah hem devletimiz için hem ülkemiz için hem İzmir'imiz için hayırlı sonuçlar çıkar. Ailece gördüğünüz gibi oylarımızı Kullandık. Barış ve huzur içerisinde bir gün geçiriyoruz. İnşallah en son alınana kadar da bu güzelliği karşılıklı taraflar yaşayacaktır. Ben İzmirli'ye şimdiden hayırlı olsun diyorum. Sevgiler, saygılar sunuyorum" dedi.

AK Partili Saygılı annesinin elini öpüp oyunu kullandı
Kaynak: İHA

Son Dakika Politika AK Partili Saygılı annesinin elini öpüp oyunu kullandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement