Turhal Belediye Başkanı Şehit Anneleriyle Bir Araya Geldi - Son Dakika
Politika

Turhal Belediye Başkanı Şehit Anneleriyle Bir Araya Geldi

Turhal Belediye Başkanı Şehit Anneleriyle Bir Araya Geldi

Turhal Belediye Başkanı Mehmet Erdem Ural, Anneler Günü dolayısıyla düzenlenen yemek programında şehit anneleriyle bir araya geldi. Başkan Ural, şehit annelerine desteklerinin süreceğini belirterek Anneler Günü'nü kutladı.

12.05.2024 16:42  Güncelleme: 16:45

Anneler gününde şehit anneleri adına düzenlenen yemek programına katılan Turhal Belediye Başkanı Mehmet Erdem Ural "Her zaman sizlerle birlikte olacağız, Anneler Gününüz kutlu olsun" dedi.

Turhal Kaymakamlığı ve Turhal Belediyesi Anneler Günü için Şehit Anneleri için özel bir yemek programı düzenledi. Düzenlenen programa katılan Turhal Belediye Başkanı Mehmet Erdem Ural, Şehit Anneleri ile sohbet etti, taleplerini dinledi.

Ülkemizde huzurlu ve güvenli bir şekilde yaşıyorsak bunu Şehit ve Gazilerimize borçluyuz.

Anneler Günü vesilesiyle sizlerle birlikte olmaktan çok mutluyum." diyerek sözlerine başlayan Başkanı Ural "Sizler, en değerli varlıklarınızı, yavrularınızı ülkemizin bağımsızlığı için şehit verdiniz. Bugün hür bir ülkede yaşıyorsak bunu, kahraman şehitlerimize ve gazilerimize borçluyuz. Sizler bize şehitlerimizin emanetisiniz. Sizler için ne yapsak hakkını ödeyemeyiz. Her zaman yanınızda olacağız. Anneler Günü'nüz kutlu olsun' dedi.

Program, şehit annelerine hediye takdimi ile sona erdi. - TOKAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Turhal Belediye Başkanı Şehit Anneleriyle Bir Araya Geldi - Son Dakika


Advertisement