Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı, Yeniköy Mahallesi'nde hizmetlerini anlattı - Son Dakika
Politika

Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı, Yeniköy Mahallesi'nde hizmetlerini anlattı

Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı, Yeniköy Mahallesi\'nde hizmetlerini anlattı

Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı, Yeniköy Mahallesi'nde vatandaşlarla buluşarak belediye hizmetlerini anlattı. Atlı, yeni dönemde de projelerinin olduğunu belirtti.

17.02.2024 13:43  Güncelleme: 13:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı, ziyaretlerde Yeniköy Mahallesi'nde vatandaşlarla buluşarak hizmetlerini anlatmaya devam ediyor.

Babadağ Belediye Başkanı ve İYİ Parti adayı Ali Atlı, 'Halk buluşmaları' çerçevesinde mahalle ziyaretlerine devam ediyor. Başkan Atlı'nın yeni durağı Yeniköy Mahallesinde vatandaşlarla sohbet ederek, 2019'dan bu yana belediye olarak verdikleri hizmetleri anlattı. Yeni dönemde de projelerinin olduğunu ifade eden Başkan Atlı, Yeniköy'den de destek sözü aldı. Toplantıya İYİ Parti Babadağ ilçe teşkilatı da katıldı. Mahalle kıraathanesinde vatandaşlara seslenen Başkan Atlı, "Bildiğiniz gibi biz 2019 yılında İYİ Parti ile Millet İttifakı olarak seçimlere girdik ve Babadağ Belediyesi'ni hep birlikte kazanarak 5 yıldır sizlere hizmet ediyoruz. Buradaki amacımız bu 5 yıl boyunca neler yaptık, önümüzdeki dönem neler yapacağız onları anlatmak istedik." dedi.

"Her birinize teşekkür ederiz"

Buluşma sonrası Başkan Atlı, "Mahallemizde gerçekleştirdiğimiz buluşmada, hayata geçirdiğimiz projeleri ve sizlerle elde ettiğimiz başarıları konuştuk. Her birinize teşekkür ederiz, birlikte daha güzel ve gelişmiş bir Babadağ için çalışmaya devam edebiliyoruz." ifadelerini kullandı. - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı, Yeniköy Mahallesi'nde hizmetlerini anlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement