Bakan Çağlayan: Görevini Yapmayan Müdürü Kulağından Tutup Kenara Koyarım - Son Dakika
Politika

Bakan Çağlayan: Görevini Yapmayan Müdürü Kulağından Tutup Kenara Koyarım

Bakan Çağlayan: Görevini Yapmayan Müdürü Kulağından Tutup Kenara Koyarım

Devlet Bakanı Zafer Çağlayan, seçim çalışmaları için gittiği beldede, TEDAŞ Müdürü'nü arayıp, "Görevini yapmayan müdürün kulağından tutar bir kenara koyarım." dedi.

09.06.2011 12:36

Devlet Bakanı ve AK Parti Mersin milletvekili adayı Zafer Çağlayan, seçim çalışmaları için gittiği beldede, elektrik hatlarındaki sıkıntıların iletilmesi üzerine TEDAŞ Müdürü'nü arayıp, "Görevini yapmayan müdürün kulağından tutar bir kenara koyarım. Talimat verdim, sıkıysa yarın gelin bu işi yapmasın" dedi.

Bakan Zafer Çağlayan, seçim çalışmaları kapsamında merkez Mezitli İlçesi'ne bağlı Toroslar'ın eteklerinde bulunan Tepeköy Beldesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi. Davul- zurnayla karşılanan Çağlayan için kurbanlar kesildi. Bir bebeği kucağına alarak seven Çağlayan, Tepeköy Belediyesi'nin yaptırdığı bir parkı açtı. Tepeköy Belediye Başkanı AK Partili Durcan Duru, elektrik hatlarının 1975- 76 yıllarında yapıldığını, Kuyuluk- Fındıkpınarı arasında ana hatların tadilatlarının yapıldığını belirterek, Fındıkpınarı- Tepeköy arasındaki ana hatların da tadilattan geçirilmesini istedi. Duru, "Beldemizde sık sık elektriklerimiz kesiliyor. Elektrik kesintileri canımıza tak etti. Dünyadan bihaberiz. Geçen yıl belediye olarak beldedeki elektrik tadilatına 100 bin lira ayırdık, ancak bu yeterli olmadı. Sizlerden bu sorunumuza acilen çözüm bulmanızı istiyoruz" dedi.

'KULAĞINDAN TUTAR KENARA KOYARIZ'

Bunun üzerine 'Yolu olmayan, elektriği olmayan, suyu olmayan bir tane köy bırakmayacağız' diyerek yola çıktıklarını belirten Çağlayan şunları söyledi:

"80 yılda 6 bin kilometre yol ağı yapılmış. Biz 8 yıllık iktidarlık döneminde tam 13 bin 500 kilometre yol yaptık. Daha fazla üretecek daha fazla kazanacaksınız. Ebette ki bunları sağlamak için elektrik, su ne varsa yapılacak. Bakın 2 dakika evvel TEDAŞ müdürüne talimat verdim. 'Elektrik hatlarında arıza var' denildi. Sanki TEDAŞ başka bir yerin kurumuymuş gibi şikayet etti. TEDAŞ bizim kurumumuz, TEDAŞ bize bağlı, TEDAŞ bizim bakanlığımıza bağlı. TEDAŞ'ta görevini yapmayan varsa tutar kulağından kenara koyarız. Bu kadar basit bu iş. Ama biz görevini yapmayan bir müdürden dolayı kendi kendimize laf söyletmeyiz. Kimse kusura bakmasın. Verdik talimatı, yarın itibariyle buraya gelip tamirata başlıyorlar. Şimdiden hayırlı olmasını temenni ediyorum. Sıkıysa TEDAŞ yarın buraya gelip, bu işi yapmasın. Var mı böyle bir imkan? Olabilir mi böyle bir şey. Karayollarına da talimat vereceğim yarından itibaren yollarınız yapılacak. Yahu biz sizin için varız, size hizmetkar olmak için buradayız. Buraya şeftali yemeye gelmedik. " - Mersin

Kaynak: DHA

Son Dakika Politika Bakan Çağlayan: Görevini Yapmayan Müdürü Kulağından Tutup Kenara Koyarım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement