Bakan Çavuşoğlu, Burdur'da Yağmur ve Doluya Yakalandı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Bakan Çavuşoğlu, Burdur'da Yağmur ve Doluya Yakalandı

19.06.2018 18:59

Bakan Çavuşoğlu, Burdur'da yağmur ve doluya yakalandı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun Burdur mitingi sağanak yağmur ve dolu nedeniyle yarıda kesildiBURDUR - Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Burdur'da düzenlediği mitingi, sağanak yağmur ve dolu nedeniyle yarıda kesti.

Bakan Çavuşoğlu, Burdur'da yağmur ve doluya yakalandı

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun Burdur mitingi sağanak yağmur ve dolu nedeniyle yarıda kesildi

BURDUR - Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Burdur'da düzenlediği mitingi, sağanak yağmur ve dolu nedeniyle yarıda kesti.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerine 5 gün kala Burdur Cumhuriyet Meydanında miting düzenledi. Bakan Çavuşoğlu'nun konuşması sırasında sağanak yağmur ve dolu etkili oldu. Çavuşoğlu, vatandaşların yağmurda ıslanmaması için konuşmasını yarıda kesti.

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Bakan Çavuşoğlu, Burdur'da Yağmur ve Doluya Yakalandı - Son Dakika


Advertisement