15 Temmuz gecesi başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişimi ile ilgili yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Olay gecesi Ankara ve İstanbul üzerinde savaş uçakları uçmuş ve daha sonra akıbetleri ile ilgili bir açıklama yapılmamıştı.
Milli Savunma Bakanı Fikri Işık konu ile ilgili açıklama yaparak, "bizim şu anda kayıp hiçbir uçağımız yok" ifadesini kullandı.
"YUNANİSTAN'A KAÇAN HELİKOPTER HARİÇ"
Bakan Işık, "Dün gece itibarıyla söylüyorum, bizim şu anda kayıp hiçbir uçağımız yok. Sadece Yunanistan'a giden helikopter dışında da envanterimizde olan tüm helikopterler mevcut. Bana da geldi, '5-6 helikopter, uçak kayıp' falan, böyle bir şeyin gerçekle uzaktan yakından alakası yok" dedi.
Son Dakika › Politika › Bakan Fikri Işık, Kayıp Uçak Sorusuna Cevap Verdi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.