Bakan Kılıç'tan "Olimpiyat Stadı" Açıklaması - Son Dakika
Politika

Bakan Kılıç'tan "Olimpiyat Stadı" Açıklaması

Bakan Kılıç\'tan "Olimpiyat Stadı" Açıklaması

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, İstanbul Olimpiyat Stadı'nın kısa süre içerisinde kapsamlı şekilde bakıma alınacağını açıkladı.

22.06.2012 14:16

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, İstanbul Olimpiyat Stadı'nın kısa süre içerisinde kapsamlı şekilde bakıma alınacağını açıkladı.

Kapalı spor salonu temel atma törenine katılmak üzere geldiği Amasya'da valiliği ziyaret eden Kılıç, 2020 Olimpiyat Oyunları adayı İstanbul'daki Olimpiyat Stadı'nın esaslı bir bakıma ihtiyacı olduğunu söyledi. Bakım onarım faaliyetine bu yaz döneminde başlayacağını vurgulayan Kılıç, "Kısa süre içerisinde ihalesini yapacağız. İstanbul Olimpiyat Stadı rüzgardan ve diğer meteorolojik olaylardan maalesef fazlasıyla etkileniyor. Oradaki mühendislik ve imalat eksikliklerini çok kısa bir süre içerisinde tamamlamak zorundayız. O nedenle İstanbul'da bir stadyumun daha önümüzdeki yıl faaliyette olamayacağını ya da tribünlerinin tam kapasite ile çalışmasının mümkün bulunmadığını bu şekilde ifade etmiş olalım" diye konuştu.

Kılıç, TT Arena Stadı'nın kullanımı konusunda Beşiktaş ile Galatasaray Kulübü Başkanlarıyla hafta başında görüşme yapacaklarını hatırlattı. - AMASYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Bakan Kılıç'tan 'Olimpiyat Stadı' Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement