Bakan Yılmaz'ın Sivas Temasları - Son Dakika
Politika

Bakan Yılmaz'ın Sivas Temasları

Bakan Yılmaz\'ın Sivas Temasları

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Rektörlüğü ile Sivasspor Kulübü'nü ziyaret etti.

15.08.2012 19:05

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Rektörlüğü ile Sivasspor Kulübü'nü ziyaret etti.

Bakan Yılmaz, CÜ Rektörlüğü'ne atanan Prof. Dr. Faruk Kocacık'ı ziyaret etti. Rektörlük binasında gerçekleştirilen ziyarette Bakan Yılmaz, Rektör Kocacık'a yeni görevinde başarılar diledi.

Daha Bakan Yılmaz, yapımı devam eden yeni adliye binasında incelemelerde bulundu. İncelemelerin ardından Süper Lig ekiplerinden Sivasspor'u ziyaret eden Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz ve beraberindeki heyet, burada Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz ile görüştü. Ziyarette konuşan Kulüp Başkanı Otyakmaz, ligde bu sezon hedeflerinin ilk 8 olduğunu kaydederek, "İnşallah birlik ve beraberlik devam ettiği sürece takım daha başarılı olacaktır. İnşallah geçtiğimiz sezonu aratmayacak bir sezon geçiririz diye ümit ediyorum. Bundan sonra her şey teknik heyet ve futbolcularımızda" dedi.

Bakan İsmet Yılmaz da 'Yolun hayırlısı orta olanıdır' şeklinde espri yaparak, "Yeni dönemde inşallah ortanın altına düşmeden başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Ziyaretin anısına Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz, Bakan Yılmaz'a plaket takdim etti. Ziyaretin ardından Bakan Yılmaz ve beraberindeki heyet, tesislerde Gaziantepspor maçı hazırlıklarını sürdüren Sivassporlu futbolcularla görüştü ve kendilerine yeni sezonda başarılar diledi. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Bakan Yılmaz'ın Sivas Temasları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement