Balıkesir'de Asayiş Uygulaması: 11 Şahıs Gözaltına Alındı, 3 Silah Ele Geçirildi - Son Dakika
Politika

Balıkesir'de Asayiş Uygulaması: 11 Şahıs Gözaltına Alındı, 3 Silah Ele Geçirildi

Balıkesir\'de Asayiş Uygulaması: 11 Şahıs Gözaltına Alındı, 3 Silah Ele Geçirildi

Balıkesir'de polis ekipleri il genelinde gerçekleştirdikleri asayiş uygulamalarında çeşitli suçlardan aranan 11 şahsı gözaltına aldı. Uygulama esnasında 3 adet ateşli silah ve bu silahlara ait 14 fişek ele geçirildi. Ayrıca, Karesi ilçesinde meydana gelen bir hırsızlık olayıyla ilgili olarak 4 şüpheli tespit edildi ve 2 şüpheli yakalandı. Polis, suçların azaltılması ve suçluların yakalanması için çalışmaların aralıksız devam ettiğini açıkladı.

19.11.2023 10:45

Balıkesir'de polis ekipleri il merkezi genelinde yaptıkları asayiş uygulamalarında çeşitli suçlardan aranan 11 şahsı gözaltına aldı. Polis ekipleri uygulama esnasında 3 adet ateşli silah ve bu silahlara ait 14 fişek ele geçirdi.

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı ekiplerce il merkezi ve mahallelerinde yapılan uygulama neticesinde; çeşitli suçlardan araması olan 11 şahsı gözaltına aldı. Uygulama esnasında 3 adet ateşli silah ve bu silahlara ait 14 fişek ele geçirdi.

Polis ayrıca Karesi ilçesi Yıldırım Mahallesinde meydana gelen İkametten Hırsızlık olayı ile ilgili olarak 4 şüpheli şahıs Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği Ekibi tarafından tespit edilerek, 2 şüpheli şahsın yakalandığını, diğer şüphelileri yakalama yönünde çalışmalar devam ettiğini açıkladı.

Suçların azaltılması, işlenmiş suçların aydınlatılması ve suçluların yakalanmasına yönelik çalışmaların aralıksız olarak devam ettiğini açıkladı - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Balıkesir'de Asayiş Uygulaması: 11 Şahıs Gözaltına Alındı, 3 Silah Ele Geçirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement