"Barış Sürecini Umut Verici Buluyoruz" - Son Dakika
Politika

"Barış Sürecini Umut Verici Buluyoruz"

"Barış Sürecini Umut Verici Buluyoruz"

Yeşiller ve Sol Gelecek Partisi Genel Başkanı Cangı ve Genel Merkez Eş Sözcüsü Turan, Ordu 19 Eylül Gazeteciler Derneği'ni ziyaret etti.

04.05.2013 12:29  Güncelleme: 12:33

Yeşiller ve Sol Gelecek Partisi Genel Başkanı Afir Ali Cangı ve Genel Merkez Eş Sözcüsü Sevil Turan, Ordu 19 Eylül Gazeteciler Derneği'ni ziyaret etti.

Yeşiller ve Sol Gelecek Partisi Genel Başkanı Arif Ali Cangı, 19 Eylül Gazeteciler Derneği'nde yaptığı konuşmada, çözüm sürecine destek verdiklerini söyledi. Genel Başkan Cangı, "Türkiye önemli bir evreden geçiyor. Kürt meselesinin silahsız, demokratik siyasetle çözümü yolunda tarihi bir süreci yaşıyoruz. Barış süreciyle Türkiye'nin yönetim yapısı, hukuku ve siyasetin yeniden kurulacağı ortamda barış sürecinde alacağımız tutum, bundan sonraki Türkiye'nin siyasi ve toplumsal hayatındaki varlığımı ya da yokluğumu belirleyecek. Yeşiller ve Sol Gelecek Partisi olarak, başlatılan süreci önemsiyoruz. Yıllardır süren savaşın sona erdirilmesi için müzakere sürecinin işletilmesi gerektiğine inanıyoruz. Silahlı unsurların sınır dışına çekilmesi noktasına gelinmiş olmasını son derece olumlu ve umut verici buluyoruz" dedi. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika 'Barış Sürecini Umut Verici Buluyoruz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement