Başbakan Erdoğan, Milletvekilleriyle Biraraya Geldi - Son Dakika
Politika

Başbakan Erdoğan, Milletvekilleriyle Biraraya Geldi

Başbakan Erdoğan, Milletvekilleriyle Biraraya Geldi

AK Parti Şırnak Milletvekili Mehmet Emin Dindar, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın 14 Mart günü Şırnak’ta bir miting düzenleyebileceğini belirterek, “Miting havasını vermeye çalışırız inşallah. Halkımızın isteği doğrultusunda” dedi.

20.02.2014 14:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Şırnak Milletvekili Mehmet Emin Dindar, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 14 Mart günü Şırnak'ta bir miting düzenleyebileceğini belirterek, "Miting havasını vermeye çalışırız inşallah. Halkımızın isteği doğrultusunda" dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'nde bazı milletvekilleriyle biraraya geldi. 2 saat 15 dakika süren toplantının ardından bazı milletvekilleri toplantıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Toplantının soru ve cevaplar şeklinde güncel siyasi gelişmelerin konuşulduğu bir toplantı olduğunu ifade eden AK Parti Diyarbakır Milletvekili ve Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan adayı Galip Ensarioğlu, MİT Kanunu ile ilgili değişik teklifinin toplantıda gündeme gelmediğini söyledi.

Toplantıda milletvekillerinin kendi illeriyle ilgili çalışmalarla ilgili Başbakan Erdoğan'a bilgi aktardığını dile getiren AK Parti Şırnak Milletvekili Mehmet Emin Dindar ise, toplantının yerel seçimlere yönelik yapılacak olan çalışmalarla ilgili olduğunu vurguladı.

Dindar, Başbakan Erdoğan'ın Şırnak'ta bir miting yapıp yapmayacağının sorulması üzerine, "Şırnak'ta 12 Mart'ı Allah nasip ederse değerlendireceğiz. Miting havasını vermeye çalışırız inşallah. Halkımızın isteği doğrultusunda" dedi.

"Sayın Başbakanın 7 Şubat'ta paralel yapının iç yüzünü gördük ifadesi oldu mu?" sorusuna üzerine ise Dindar, "Daha önce medyada teferruatını söyledi iğin burada herhangi bir şey söylememiz gerekmez" yanıtını verdi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Başbakan Erdoğan, Milletvekilleriyle Biraraya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement