Başbakan Yıldırım: "İşaretler Fetö Terör Örgütünün İlgili, İlgisiz Birçok İnsanı Adli Sürecin İçine... - Son Dakika
Son Dakika Logo

Başbakan Yıldırım: "İşaretler Fetö Terör Örgütünün İlgili, İlgisiz Birçok İnsanı Adli Sürecin İçine...

10.01.2018 13:07

Başbakan Yıldırım: "İşaretler FETÖ terör örgütünün ilgili, ilgisiz birçok insanı adli sürecin içine çekme gayretinde olduğunu göstermektedir.

Başbakan Yıldırım: "İşaretler FETÖ terör örgütünün ilgili, ilgisiz birçok insanı adli sürecin içine çekme gayretinde olduğunu göstermektedir. Bu sinsi plan adalet sistemimize kurulmuş bir tuzaktır. Ancak adalet camiamız bu tuzağa asla düşmeyecektir. Bunun en güzel ve en güncel örneği, çok önemli bir delil olarak gördüğümüz ByLock'taki teknik kumpasın açığa çıkarılmasıdır. Kimsenin endişesi olmasın. Savcılarımız, hakimlerimiz bir kuyumcu titizliğiyle çalışacak."

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Başbakan Yıldırım: 'İşaretler Fetö Terör Örgütünün İlgili, İlgisiz Birçok İnsanı Adli Sürecin İçine... - Son Dakika


Advertisement