Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Karalar: "Çalışanlarımıza Terörist Yakıştırması Yapanları Şiddetle Kınıyorum" - Son Dakika
Politika

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Karalar: "Çalışanlarımıza Terörist Yakıştırması Yapanları Şiddetle Kınıyorum"

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Karalar: "Çalışanlarımıza Terörist Yakıştırması Yapanları Şiddetle Kınıyorum"

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, “Belediye, KHK ile işten atılanlara değil, KHK ile işe alınan personeline otobüs biniş kartı veriyor. Tıpkı tüm personeline verdiği gibi. Çalışanlarımıza terörist yakıştırması yapanları şiddetle kınıyorum” dedi.

09.04.2023 10:20  Güncelleme: 10:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, "Belediye, KHK ile işten atılanlara değil, KHK ile işe alınan personeline otobüs biniş kartı veriyor. Tıpkı tüm personeline verdiği gibi. Çalışanlarımıza terörist yakıştırması yapanları şiddetle kınıyorum" dedi.

Zeydan Karalar, "KHK ile işten çıkarılanlara otobüs biniş kartı veriliyor" iddialarına yanıt verdi. Karalar'ın konuya ilişkin bugün yaptığı yazılı açıklama şöyle:

"KHK'yı duyunca düşünmeden ortaya atlayan iftiracılara bir çift sözüm var. Belediye, KHK ile işten atılanlara değil, KHK ile işe alınan personeline otobüs biniş kartı veriyor. Tıpkı tüm personeline verdiği gibi. Bu karar, meclis kararıdır. Yani AKP ve MHP'nin de oylarıyla alınan bir karardır. Personellerimizin, emekli olana kadar doğal hakkıdır. Çalışanlarımıza terörist yakıştırması yapanları şiddetle kınıyorum. Kirli zihinleriyle bilmedikleri konuda nefret ve hakaret kusanlarla mahkemede hesaplaşacağız."

Kaynak: ANKA

Son Dakika Politika Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Karalar: 'Çalışanlarımıza Terörist Yakıştırması Yapanları Şiddetle Kınıyorum' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement