Başkan Kocaispir, önceki dönemin muhtarlarıyla buluştu - Son Dakika
Politika

Başkan Kocaispir, önceki dönemin muhtarlarıyla buluştu

Başkan Kocaispir, önceki dönemin muhtarlarıyla buluştu

Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, "Taş üstüne taş koyan başımızın tacıdır" diyerek, hizmetlerinden dolayı muhtarlara teşekkür etti.

27.10.2022 11:52  Güncelleme: 12:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, "Taş üstüne taş koyan başımızın tacıdır" diyerek, hizmetlerinden dolayı muhtarlara teşekkür etti.

Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, 2014-2019 yılları arasında Yüreğir ilçe sınırları içerisinde görev yapan muhtarları ağırladı. Hayme Ana Kına Konağı'nda gerçekleştirilen programa önceki dönemde görev yapan muhtarlar katıldı. Hizmetlerinden dolayı muhtarlara teşekkür eden Başkan Kocaispir, Yüreğirlinin vefakar olduğunu, yapılan hizmeti asla unutmayacağını söyledi.

Programda muhtarlara hitap eden Başkan Kocaispir, "2019'da göreve geldiğim günden itibaren hep bir duam vardı. Allah, hiçbir zaman şeref ve itibardan düşürmesin, yüz akı ile görev yapmayı nasip etsin. Hamdolsun alnımızın akıyla görevimizi sürdürüyoruz. Hepimiz bu memlekette yaşıyor, bu yurdun güzel insanlarına hizmet ediyoruz. Bir dönem sizler de gecenizi gündüzünüze kattınız, çalıştınız, mahallelerinizde garibin gurebanın sesi oldunuz. Yüreğirli vefakardır unutmaz. Belediye başkanı demek, şehremini demektir. Biz de unutmayız" dedi.

Birlik ve beraberlik vurgusu yapan Başkan Kocaispir, "Yüreğirimiz için taş üstüne taş koyan herkes bizim nezdimizde kıymetlidir, başımızın tacıdır. Emekleriniz için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Her zaman birliğimiz ve beraberliğimiz daim oldu. Bundan sonra da olacak inşallah. Kardeşlik hukuku içerisinde birlik ve beraberliğimizi devam ettireceğiz" diye konuştu.

Vefat eden muhtarları da unutmayan Başkan Kocaispir Fatiha okudu, konuklarından dua istedi. Program topluca çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Başkan Kocaispir, önceki dönemin muhtarlarıyla buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İstanbul Büyükşehir Belediyesi 2023 Yılı Faaliyet Raporu Açıklandı
    20:39 İstanbul Büyükşehir Belediyesi 2023 Yılı Faaliyet Raporu Açıklandı

    İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, meclis toplantısında 2023 Yılı Faaliyet Raporu'nu açıkladı. İmamoğlu, yaptıkları yatırımları ve gerçekleştirdikleri transferleri paylaştı.

  • Kolombiya, Filistin'in BM'ye tam üye olmasını destekliyor
    20:34 Kolombiya, Filistin'in BM'ye tam üye olmasını destekliyor

    Kolombiya Dışişleri Bakanı Luis Gilberto Murillo, Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi'nde yaptığı konuşmada, Filistin'in BM'ye tam üye yapılması gerektiğini ve bu tanınmanın Filistin halkının haklarını garanti altına alacağını ve Orta Doğu'nun barış ve istikrarına katkı sağlayacağını belirtti. Kolombiya Cumhurbaşkanı Gustavo Petro da Filistin sorununun çözümü için uluslararası barış konferansı çağrısını yineledi.

  • Başkan Gürbüz: Elbistan'ı yeniden ayağa kaldıracağız
    20:34 Başkan Gürbüz: Elbistan'ı yeniden ayağa kaldıracağız

    Elbistan Belediye Başkanı Erkan Gürbüz, Elbistan'ı en kısa sürede depremden kaynaklanan problemler olsun, sosyal hayat olsun yeniden ayağa kaldıracağını söyledi.

  • 'Konuş, sen nerelisin' diyen DEM Partili Salğucak'a soruşturma
    20:28 'Konuş, sen nerelisin' diyen DEM Partili Salğucak'a soruşturma

    31 Mart yerel seçimlerinde oy vermek için Ömer Keçecigil Okuluna giden askeri ve polis personellerine 'Konuş, sen nerelisin?' diyen DEM Partili Süleyman Salğucak, seçim kanuna muhalefet suçundan dolayı Şırnak İl Emniyet Müdürlüğünde ifadesi alındı. Şırnak Cumhuriyet Başsavcılığı, Salğucak hakkında 'Seçim kanununa muhalefet' ve 'Seçmenin oy kullanmasını engelleme' iddialarıyla ilgili soruşturma açtı.


Advertisement