Beyoğlu Tarlabaşı'nda Asayiş Uygulaması: 8 Göçmen Yakalandı - Son Dakika
Politika

Beyoğlu Tarlabaşı'nda Asayiş Uygulaması: 8 Göçmen Yakalandı

Beyoğlu Tarlabaşı\'nda Asayiş Uygulaması: 8 Göçmen Yakalandı

Beyoğlu Tarlabaşı'nda polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen geniş çaplı asayiş uygulamasında 8 düzensiz göçmen ile silah ticareti ve kasten yaralamadan 20 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan 1 kişi yakalandı.

02.09.2023 23:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

- Tarlabaşı'nda geniş çaplı asayiş uygulaması yapıldı

Uygulamada 8 düzensiz göçmen ile 20 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan 1 kişi yakalandı

İSTANBUL - Beyoğlu Tarlabaşı'nda polis ekipleri tarafından geniş çaplı asayiş uygulaması yapıldı. Uygulamada 8 düzensiz göçmen ile silah ticareti ve kasten yaralamadan 20 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan 1 kişi yakalandı.

Beyoğlu Tarlabaşı'nda uyuşturucu ve asayiş uygulaması gerçekleştirildi. Uygulama kapsamında Tarlabaşı genelinde 4 kapama noktası oluşturuldu. Uygulamaya Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı polis ekipleri ile Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü'ne bağlı Yunus Polisleri, Narkotik Suçlarla Mücadele ve Güven Timleri Büro Amirliği'ne bağlı 100 polis katıldı.

Tarlabaşı'nda belirlenen farklı uygulama noktalarında durdurulan araçlarda arama yapılırken, şahıslara da üst araması ve GBT sorgusu yapıldı. Uygulamada 8 düzensiz göçmen ile silah ticareti ve kasten yaralamadan 20 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan 1 kişi yakalandı.

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Beyoğlu Tarlabaşı'nda Asayiş Uygulaması: 8 Göçmen Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement