Bodrum Belediye Başkanı Kocadon: "Zafer Bayramını CHP'li Bir Başkan Olarak Karşılamaktan Mutluyum" - Son Dakika
Politika

Bodrum Belediye Başkanı Kocadon: "Zafer Bayramını CHP'li Bir Başkan Olarak Karşılamaktan Mutluyum"

Bodrum Belediye Başkanı Kocadon: "Zafer Bayramını CHP\'li Bir Başkan Olarak Karşılamaktan Mutluyum"

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, "30 Ağustos Zafer Bayramının coşkusunu yaşadığımız bugün, Cumhuriyet Halk Partili bir Belediye Başkanı olarak sizlerin karşısında olmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum" dedi.

30.08.2013 12:37

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, "30 Ağustos Zafer Bayramının coşkusunu yaşadığımız bugün, Cumhuriyet Halk Partili bir Belediye Başkanı olarak sizlerin karşısında olmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum" dedi.

Siyasi yaşamımın en özel ve en anlamlı günlerini yaşadığını savunan Başkan Kocadon, derin bir his ve heyecan içerisinde olduğunu söyledi. Güzel ve aydınlık bir geleceğin ancak beraberlik ve bütünlük içerisinde yapılacak takım çalışmasıyla kurulabileceğine işaret eden Kocadon, "Halkımıza, demokratik hak ve özgürlükler temelinde, saygın ve onurlu bir birey olarak yaşamanın kapılarını açan, bunun yanında ulusal birlik ve beraberliğimizin teminatı saydığım Cumhuriyet Halk Partisi, benim için aynı zamanda Mustafa Kemal Atatürk'ün bize ve tüm halkımıza emanetidir. Bu bilinç ve kararlılıkla, hiçbir siyasi hesap, hiç bir siyasi pazarlık içerisinde olmadan sadece ve sadece memleket ve toplumsal menfaatlerimiz çerçevesinde, birçok dostumun 'Anamın Partisi' olarak da adlandırdığı, Cumhuriyet Halk Partisi üyesi olmaktan onur duyuyorum. Partimizin ilke ve prensipleri, Bodrum sevdamızın, hizmet aşkımızın ve bundan sonraki siyasi yaşamımızın rehberi olacaktır" diye konuştu.

CHP İlçe Örgütü vasıtasıyla üyelik işlemleri gerçekleştirmekten son derece mutlu olduğunu kaydeden Kocadon, açıklamasını şöyle sürdürdü:

"Yaşadığım ve yıllarca hizmetkarı olduğum ve aynı zamanda en zor günlerimde, bir an bile beni yalnız bırakmayan, Bodrum'un sevgi dolu halkına ve Cumhuriyet Halk Partisi'nin çok değerli aydın ve yurtsever üyelerine güvenim ve inancım sonsuzdur. Onlarla bir arada, aynı çatı altında siyaset yapacak olmak, ülkemizin kaderini değiştiren devrimci yapının içerisinde bulunmak, bana bambaşka bir güç ve cesaret vermektedir. Kutsal saydığımız Bodrum'a hizmet anlayışımızda, Cumhuriyet Halk Partisi'nin her kademesinde bugüne kadar görev yapmış ve görev yapacak olan bir nefer olarak her zaman partimizin en büyük gücü olan üyelerimizle beraber yol yürüyecek olmanın coşkusuyla geleceğe umutla bakıyorum".

CHP'ye geçmesi nedeniyle CHP Lideri Kılıçdaroğlu'na da teşekkür eden Kocadon, sözlerini şöyle tamamladı: "Bu özlenen tablonun yaşanmasında, bana karşı ilgi, anlayış ve desteklerini esirgemeyen Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na, Genel Merkez Yöneticilerimize, İl Yönetimimize ve Başkanımıza, İlçe Yönetimimize ve Başkanımıza teşekkür ediyorum". - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Bodrum Belediye Başkanı Kocadon: 'Zafer Bayramını CHP'li Bir Başkan Olarak Karşılamaktan Mutluyum' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement